Motor-Forum

Select Forum

Yamaha R6 YEC ECU en kabelboom


OW Supercup #39

Berichten:
777
Reg. datum:
19 dec. 2011
Locatie:
Woubrugge
In mijn laatste volledige racejaar (2015) kreeg ik te maken met een falende ECU. De motor wilde niet meer starten en in mijn display kreeg ik een foutmelding (kan me de code niet meer herinneren).

Na het plaatsen van een nieuwe ECU was het probleem verholpen. Echter na een aantal races wederom de ECU kapot. We konden de oorzaak niet achterhalen en besloten daarom de complete kabelboom en quickshift te vervangen. Daarna nooit meer problemen gehad.

Nu heb ik de kabelboom en 2 kapotte ECU's liggen (nieuw waarde: > €1700,- ). Wellicht dat er iemand is die er heil in ziet om hier nog wat van te maken. Weet niet goed wat ik er voor moet vragen. Enerszijds heeft deze ellende me een bak geld gekost waar ik nog misselijk van kan worden. Als ik er toch nog wat van kan krijgen is dat mooi meegenomen natuurlijk. Anderszijds realiseer ik me dat het lastig is hier een prijskaartje aan te hangen.

Doe een leuk bod.

https://myalbum.com/photo/7IyKQjqetqk6/540.jpg
https://myalbum.com/photo/e2aBcDXPhYB9/540.jpg
https://myalbum.com/photo/Nx1ciw3t0RDL/540.jpg
Proud member of Kluk kluk racing

#86

Berichten:
588
Reg. datum:
22 sep. 2006
Locatie:
Breezand
Ik heb ooit een YEC ECU met problemen gehad, die wist Carmo Electronics indertijd voor niet al te veel geld weer 100% te krijgen!
Vroeger actief voor RHLracing, tegenwoordig voor HardeLas.nl

Berichten:
29
Reg. datum:
21 dec. 2016
Maar ligt het aan de ecu of aan de betreffende kabelboom?

Select Forum

© 2001-2017 Motor-Forum - Served by Webserver 2

Cookies?

Motor-Forum maakt gebruik van cookies om de website correct te laten functioneren, voor analyse en verbetering en om relevante advertenties te tonen.
Door gebruik te maken van Motor-Forum geef je aan hiermee akkoord te zijn. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen aan te passen.