Motor-Forum

Select Forum

Kawasaki ZXR750 '92 Bobineprobleem


Berichten:
2
Reg. datum:
03 jan. 2018
Locatie:
OLDENZAAL
Dag mensen ik heb een vraagje.
Ik ben in het bezit van een zxr750 uit 92.
Sinds kort heb ik een probleem.
Onder het rijden of wanneer ik m start valt af en toe bobine1 (cil 1 en4) uit. Duurt een aantal seconden en daarna komt die gelijk weer bij.wanneer dit gebeurt valt mijn toerenteller ook weg.
Ik heb ff nagekeken en de signaal vd toerenteller komt ook vd zelfde bobine. Nu heb ik de bobine veranderd maar probleem is niet verholpen. Op het moment wanneer fie uitvalt heb ik de bedrading nog gecontroleerd beetje mee gespeeld misschien een losse contact ofzo maar daar ligt het ook niet aan. Nu is mijn vraag voor dat ik verder ga zoeken waar kan het nog anders aan liggen ?

Tax Free

Berichten:
1.419
Reg. datum:
31 okt. 2005
Locatie:
Venlo
Aan de pickup spoel.mss eerst de connectors even nalopen.
Kzieditnoupas.

Berichten:
91
Reg. datum:
04 jan. 2008
Locatie:
Hechtel
Ik heb net hetzelfde meegemaakt met mijn ZXR750 j2.
De CDI weggebracht naar Carmo en alles is weer dik in orde.
De cdi was opgedeeld in 2 en in een deel waren er kleine haarscheurtjes

Berichten:
2
Reg. datum:
03 jan. 2018
Locatie:
OLDENZAAL
Ik heb vandaag de bekabeling weer nagekeken. Contactpunten edg ook nagekeken en alles was goed. Stekkers schoongemaakt met contact spray. En de CDI vervangen. Heb gelukkig van alles reserve liggen :-) hen nog geen test gereden hopelijk als ik er tijd voor heb ga ik dat morgen ff doen.

Select Forum

© 2001-2018 Motor-Forum - Served by Webserver 2

Cookies?

Motor-Forum maakt gebruik van cookies om de website correct te laten functioneren, voor analyse en verbetering en om relevante advertenties te tonen.
Door gebruik te maken van Motor-Forum geef je aan hiermee akkoord te zijn. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen aan te passen.