Gerbing winterset, Jas, handschoenen, remote control, etc

M2403

Rookie
24 nov 2015
21
0
Den Haag
Via een prijsvraag complete Gerbing winterset gewonnen.
Nooit gebruikt en zit nog in originele verpakking met kaartjes.
Als totaal pakket wordt deze verkocht.
Nieuwprijs: € 530,00 dus bieden naar waarde
1) G-12 VERWARMDE MOTORHANDSCHOENEN
Comfortabele verwarmde handschoen gemaakt van buitengewoon zacht en soepel 0.6 mm analine leder. Deze G-12 verwarmde motorhandschoenen zijn zeer comfortabel en hebben een goede grip. De handpalm is voorzien van gel om trillingen in het stuur op te vangen.
Maat: L
Nieuwprijs: € 159,95
2) VERWARMDE BINNENJAS
Motorrijden terwijl je het koud hebt is erg onprettig. Je krijgt koude spieren waardoor je minder geconcentreerd aan het verkeer deelneemt. Wist je dat 1°C afkoeling van je lichaam betekent dat je 10% minder reactievermogen hebt? Conclusie: het plezier in het motorrijden en het veilig deelnemen aan het verkeer wordt een stuk minder. Inclusief 12 volt zekeringen en accu-aansluitkabels.
Maat: L
Nieuwprijs: € 249,95
3) Remote Control
De Remote Control van Gerbing is een afstandsbediening die u alleen in combinatie met de dubbele regelaar van Gerbing (Digitale TC- dual Portable) kunt gebruiken. Zie ook hieronder. U sluit één of meerdere 12V producten van Gerbing aan op de dubbele regelaar van Gerbing. Deze remote werkt alleen op dubbele regelaars die voorzien zijn ven een receiver (productie vanaf september 2017).
Maat: Universeel
Nieuwprijs: € 40,00
4) DIGITALE TC-DUAL PORTABLE
De digitale dubbele temperatuurregelaar van Gerbing zorgt ervoor dat u de temperatuur van twee producten apart van elkaar kan regelen. Deze dubbele temperatuurregelaar is eenvoudig aan te sluiten op de accuaansluitkabel en de verschillende verwarmde producten.
Maat: Universeel
Nieuwprijs: € 79,95
full
 
Terug
Bovenaan Onderaan