TK Spyball alaram type 6527

Status
Niet open voor verdere reacties.

rens2009

MF veteraan
13 jun 2010
1.993
10
Silvolde
Zgan alarm en helemaal compleet met

2 kastjes
Installatie handleiding
Gebruiker handleiding
Certificaten.
Nood code boekje

€150


Spyball 6527 Motorfiets Alarm
Compleet waterdicht motorfiets alarm met KIWA/SCM MF04 goedkeuring, dit systeem voldoet geheel aan de technische specificaties van de M1 en M2 normering van KIWA/SCM.

Compleet waterdicht motorfiets alarm met KIWA/SCM MF04 goedkeuring, dit systeem voldoet geheel aan de technische specificaties van de M1 en M2 normering van KIWA/SCM. De Spyball SB6527-NLA wordt op afstand in- en uitgeschakeld worden door middel van 2 radiografische handzenders, voorzien van de unieke Spyball Ghost-code (anti-scan voorziening). Deze voorziening zorgt ervoor dat na elke aan/uitschakeling automatisch een nieuwe code wordt gekozen.

De Spyball SB6527-NLA is voorzien van een 115 dB elektronische sirene met noodstroomvoorziening. Na het uitzetten van het contactslot zal - indien vergeten wordt het alarmsysteem te activeren - het alarmsysteem automatisch de dubbele motorblokkering in werking treden. De "sleepfunctie" verlaagt het stroomverbruik na 5 dagen van 3.15 mA naar slechts 0.4 mA.

Het systeem heeft een LED-melder voor in- en uitschakelen en voor een testfunctie (massacontactdetectie, bewegingsdetectie en stroomonderbrekingscircuit). Indien alle functies correct werken, wordt dit bevestigd door het knipperen van de LED. Via de handzender is Spyballs unieke gepatenteerde bewegingsdetector uit te schakelen of de gevoeligheid met 50% terug te brengen (bijvoorbeeld bij zeer sterke wind). De Spyball SB6527-NLA is uiterst compact (65 x 65 x 50mm), zodat vakkundige montage geen enkel probleem is.

Kenmerken:
- 115 dB sirene met eigen noodstroom batterij
- Dubbele startonderbreking, gepantenteerde bewegingdetector
- Laag stroomverbruik d.m.v slaapfunctie wordt stroomverbruik na 5 dagen teruggebracht van 3.15 mA naar 0.4 mA
- Geeft alarm bij: standverandering en beweging van de motorfiets, indien het contactslot wordt aangezet bij ingeschakeld alarm en bij sabotagepoging van de bedrading
- Compacte afmeting 80 x 88,5 x 31,7 mm
- Noodcode procedure bij verlies handzender
- Levering omvat: Spyball centrale met extra stalen omhuizing, twee handzenders, LED, universele kabelboom, duidelijke montage handleiding en (nood) codekaart
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan