Nederland Oost Topic 4

Status
Niet open voor verdere reacties.

Nijlpaard

Hippos, despite their size and shape, are fast.
26 feb 2002
22.480
804
Bij gebrek aan Beugels :P

Nummer 4 alweer

Welkom-MF-Oost.jpg



Deze lui schijnen regelmatig bij de Texaco te vinden te zijn:

BGL - Founder Topic Oost: Het begon allemaal met een geniale ingeving van dit wandelende genie uit Albergen. Berijdt een 25kW-racemonster, Honda CBR600F PC31. Is iedereen te snel af en moet telkens wachten op de rest. Waarschijnlijk het grootste coureurstalent dat Twente ooit heeft voortgebracht.

BoomerRR - Schadespecialist / Teletubbie: Wannabee trucker met een knalgele Teletubbie fiets: CBR600RR. Heeft het tempo van een BMW-elité persoon.

ArjanR1 - Wheely specialist / Ghostrider wannabee: Kleinste menneke met de grootste stuntgaven. Heeft voorwiel alleen nodig voor het stilstaand posen. Stapte recent over van z'n 98'er R1 naar een spliksplinternieuwe ZX10-R, met gouden pimpvelgen.

Fuzz10 - ÜberPoser: Yamaha-TRX-Poser die z'n fiets nooit poetst. Jarenlange gewichtsbesparing door Japanse techneuten worden tenietgedaan door de vele kilo's modder en dooie vliegen die hij aan bagage mee brengt.

TheDude - Drankaanvoerder: Naked Suzuki GSX heeft deze drankaanvoerder in z'n garage staan. Kan zich dankzij zijn uitstekende stuurkunsten veroorloven op achterblijvers te wachten zodat ook de mindere goden de eindbestemming bereiken (meestal).

H@nsie - Touroperator: Berijdt een rode tractor (SP-1) die dan ook veel te veel kabaal produceert. Gewoonweg asociaal. Zou dan ook onmiddelijk van de weg geweerd moeten worden.

Dutchblade - N.t.b

Spool25 - De Glijer: Zou ook als schadespecialist genoemd kunnen worden, zij het niet dat hij zijn GSX-R meestal nog net weet te behoeden van een zware crash.

Thunder@ce - N.t.b

Wimmels - Berminspecteur / Crashspecialist: Heeft inmiddels elke sloot/berm wel van dichtbij kunnen bekijken. Beroemdste crash was in Vriezenveen, waar voltallig MF-oost z'n VFR750 uit de sloot kon trekken. Reed ook al de net aangekochte NC31 van z'n vriendin in de poeier. Overweegt nu ook nog om op het circuit te gaan racen, kan niet goed gaan.

M@thijs - Allroad specialist: Beroemd vanwege z'n veerwheelies op z'n BMW F650, behoort overigens tot grote teleurstelling van hem zelf nog niet tot de BMW-elité. Wordt namelijk te vaak gespot op een Ducati.

Sjoske - Accubijlader: Deze ex-VFR rijder die nu ook z'n geliefde gele VTR in de verkoop heeft staan weet alles van zelf sleutelen. Nokkenaskettingspanner vervangen? Vraag het Sjoske...

Ninja ZX-12R - NTB : Onder de plak van z'n duitse vriendin en zodoende z'n ZX de deur uit gedaan.

Haico - Fotograaf

Di Boettie - Vakantieganger: Deed z'n ZX6-R die hij bezitte tijdens het ontstaan van MF-oost de deur uit en berijdt een TL1000R, dagelijks te bezichtigen in het centrum van Almelo.

Tarwetijger - Rotonderidder / overloper: Kondigde eind 2004 z'n vertrek uit het Oosten des lands aan. Kocht ooit z'n droommotor (FZR600R die hij nu nog bezit) om 'm enkele dagen na aankoop tijdens een MF-Oost ritje in de prak te rijden. Bracht hiermee het aantal MF-oost-crashes op ontelbare hoogte.

FIASCO2003 - Vermist!

Rage - Overgelopen naar 'Het Noorden'.

Black Eagle - Freelance Cameraman: Initiatiefnemer van een Motor-forum megameeting en bracht daarmee MF-oost in zeer goed daglicht.

Speedy - Duo specialist: Tot het behalen van WitchPower's eigen A-rijbewijs maakte hij Twente onveilig met zijn duo-kneedowns. Legt verder in elk luttel knikje in de weg z'n knie aan de grond.

WitchPower - Bezem motoriste: Behaalde in 2004 haar rijbewijs en kon zich zo bij motorrijdend Twente voegen. Oorverdovend uit haar rode SV650S leidt tot gehoorbeschadiging.

Olieboll - N.t.b

Tempico - Zendpiraat: Motorrijdende automonteur uut Losser. Berucht namens de combinatie LEO FM maar nog nooit een plaat voor MF-Oost in de illegale etherfrequenties geslingerd.

Weasel - N.t.b

Grolsch - Bieraanvoerder: Naar verluid gever van wilde bierfeesten waar "alles" is toegestaan ;) . Het gerucht gaat dat de werkzaamheden aan de A1 en A35 een dekmantel waren zodat er een rechstreekse verbinding kon worden gemaakt tussen de leverancier in Enschede en zijn huis in Aadorp.

CBRmuis TripleMouse - Leider Felicitatieteam: Verkocht haar CBR600F en kocht daar een mooie Engelse 3-pitter voor terug. Staat er op dat nieuwe aankopen overweldigend worden welkom geheten door een felicitatieteam. Mooie helm hoor.

VTRbob - N.t.b: Titel gezocht?

Swetty - Navigator: Bejaard(st)e MF-Ooster in het bezit van een Italiaans raspaardje. Vaak voorrijder en tevens de rust hemzelve.

Tommylee - N.t.b: Is al jaren z'n bejaarde GPX aan het verkopen om er een andere Kawasaki voor terug te kopen, maar lijkt nog niet echt op te schieten. Verslijt z'n tijd overigens nutteloos als ambtenaar in Zwolle: u weet genoeg.

KawaNinja600 - N.t.b: Lijkt verdwenen. Was in de zomer 2004 toch vaak aanwezig.

Martian Maniac - Duikelaar: Maakte een spectaculaire duik van het klaverblad Holssloot, zo'n 10 meter naar beneden. Resultaat: kapotte Kawa en een nieuw streetfighter-project.

TK290766 - BMW-specialist: De tweede bejaarde motorrijder uit dit lijstje. Rijdt een oale BMW maar is druk toe aan wat sportievers. Komt nog wel.

Skip69 - Voorzitter BMW-elité Twente: Stapte over van een CBR600RR naar een BMW1200GS. Kan over niets anders praten dan BMW. Zwaait niet naar andere merken motoren, typische BMW-rijder dus.

TT-Man - Bevoorradingspost: Arjan's R1 was eerst in het bezit van deze inmiddels gestopte motorrijder. Was regelmatig aanwezig op z'n brute Bandit 1200. Moet helaas stoppen wegens lichamelijke klachten maar heeft toegezegd als consumptiepost de Tex-route te bevoorraden van stroopwafels, koffie en frisdrank.

Erik GSXR - NTB: Verkocht onlangs z'n GSX-R en gaat nu op zoek naar een VTR Firestorm, in Duitsland. Zou makkelijk de Firestorm van Sjoske kunnen kopen maar wil weer moeilijk doen.

Margreet - NTB: Stapte over van een lelijke chopper naar een ZX6R. Zo zie je maar, MF-Oost bevordert goede smaak.

Judith Bakker (nickname ff kwijt) - Tweede wheelyspecialist: Inmiddels helaas alweer gestopt met motorrijden, maar was tijdenlang de schrik van Twente. Onvoorstelbare wheelies en verbazingwekkende stoppies waren haar lust en haar leven. Heeft haar motor helaas alweer verkocht.

T-Bear - Knuffelbeer: Als mislukt boomkweker toch in staat een nieuwe motor bij elkaar te sparen, onverklaarbaar. Reed z'n eerste spliksplinternieuwe CBR600F in de prak, maar kreeg van de verzekering een nieuwe.

Sparxx - Ducati promotor: Hij rijdt Ducati, hij praat Ducati en hij eet Ducati. Komt helaas altijd op een oale VFR bij de Tex omdat z'n eigen Ducati er de brui aan heeft gegeven; Italiaans karakter noemt 'ie dat.

Viper - NTB : Pleegt met z'n grijze Ninja toch enigszins heiligschennis maar wonderbaarlijk genoeg toch geaccepteerd.

Iemand vergeten? Mailt u maar.

Smoelenboek: www.mf-oost.nl/

En waar is dan die beruchte tex, nou hier..


Hier trouwens de ouwe topics:

Nederland Oost Topic
Nederland Oost Topic 2
Nederland Oost Topic 3

toptitle.jpg

 
Laatst bewerkt:
Pas je wel ff je ondertitel aan ;)
 
Je weet hoe dat gaat he.

Ze openen een oost topic en gaan meteen naast hun schoenen lopen.

:+
 
Laatst bewerkt:
Zowww, alle leden worden weer in het zonnetje gezet........ :) Op naar het voorjaar.

Ps Als het een bettje meezit dan wordt mijn italiaanse raspaard voor de 23 jan opgehaald voor een grote beurt, ik ben dan tijdelijk motorloos.
 
Ai ai ai, in andere topics is daar wel eens trammelant om geweest als een andere topicstarter het nieuwe topic opende. Zal hier wel nie zo'n vaart lopen :) .
Anywayz, me is ook weer present in deel 4.
 
Zien we dan ook wel weer :)
 
Ik teken protest aan.

Elke dag lees ik het topic, alleen post ik niet altijd, dus al 3 dagen niet. Normaal weinig posts per dag en nu ineens heel veel. Eerst probeert een lompe en lelijke vrachtwagenchauffeur een deel 3 te openen, maar dat ging 'm dus mis. Nu een normaal welopgevoede Sjoske, ik zeg: De weerld is kapot. Laat een topic dan toch 's 200 posts te buiten groeien, hoef je tenminste geen eeuwenoude tradities te doorbreken. Het ligt dus allemaal aan mensen die zich teveel aan de regels houden en principiele regels die ten grondslag liggen aan het ontstaan van dit topic over het hoofd zien. Men noemt het ook wel de verloedering van de samenleving.

Ik eis een gratis rondje bier op de eerstvolgende Oost-meeting van Sjoske.

Wees gegroet, Maria.

Eddie (net van z'n troon gestoten)
 
Laatst bewerkt:
:+

Dat biertje kun je krijgen :P

Af en toe doe ik wel eens iets rebels
 
Ik heb nou iets te veel bier op om een betoog te schrijven over deze staatsgreep maar morgen zal ik hier mijn licht op laten schijnen.
 
iets te veel :?

Neem er nog een, dan doe ik dat ook ;)
 
156589


M'n vriending heeft het topic ook gevonden in mijn avatar.

Ik hoop dat de oude garde topicvullers zoals Arjan en kornuiten mij mee zullen helpen met het herover van de troon overigens. Boomer noem ik hier niet omdat hij óók al een staatsgreep heeft gedaan. Zo blijkt maar weer hoe populair mijn positie is/was. Iedereen wil mij zijn, zo ook vandaag Sjoske.
 
Ik heb nu nog je openingspost uit deel 3 rechtstreeks overgenomen.

Ik kan hem natuurlijk ook lichtelijk wijzigen O-)
 
Ik heb nu nog je openingspost uit deel 3 rechtstreeks overgenomen.

Ik kan hem natuurlijk ook lichtelijk wijzigen O-)
Doe zoals een dictator die zojuist een staatsgreep heeft gedaan dat zou doen: zet alles naar je eigen hand en verban je oude vijanden die vroeger de macht hadden naar de kelders van je paleis.
 
L :+ L

Als eens aan gedacht boeken te schrijven
 
Ik teken protest aan.

Elke dag lees ik het topic, alleen post ik niet altijd, dus al 3 dagen niet. Normaal weinig posts per dag en nu ineens heel veel. Eerst probeert een lompe en lelijke vrachtwagenchauffeur een deel 3 te openen, maar dat ging 'm dus mis. Nu een normaal welopgevoede Sjoske, ik zeg: De weerld is kapot. Laat een topic dan toch 's 200 posts te buiten groeien, hoef je tenminste geen eeuwenoude tradities te doorbreken. Het ligt dus allemaal aan mensen die zich teveel aan de regels houden en principiele regels die ten grondslag liggen aan het ontstaan van dit topic over het hoofd zien. Men noemt het ook wel de verloedering van de samenleving.

Ik eis een gratis rondje bier op de eerstvolgende Oost-meeting van Sjoske.

Wees gegroet, Maria.

Eddie (net van z'n troon gestoten)


PROTEST VERWORPEN :P
 
Wimmels - Berminspecteur / Crashspecialist: Heeft inmiddels elke sloot/berm wel van dichtbij kunnen bekijken. Beroemdste crash was in Vriezenveen, waar voltallig MF-oost z'n VFR750 uit de sloot kon trekken. Reed ook al de net aangekochte NC31 van z'n vriendin in de poeier. Overweegt nu ook nog om op het circuit te gaan racen, kan niet goed gaan.

:X

ach, in de poeier wil ik nou ook weer niet zeggen, mn nc30 is alleen een krasje rijker geworden O-)
 
Maar om mezelf maar eens even te quoten vanuit het oude topic.


T is nu wel redelijk windstil. Als temperaturen morgen zo zijn als van de week dan is t denk ik wel aangenaam rijen.
Alleen heb ik de cat op stal staan en die is niet zo einfach weer tevoorschijn te halen.
Ik denk dat ik dus maar verstek laat gaan.


Trouwens over de openingspost:

FIASCO2003 - Vermist!
Heb eens ff gevraagd waar die precies uithangt en na wat ik begrepen heb is deze beste man druk met de arbeit (eigen bedrijf???) en ik heb er ook al iets over gehoord dat ie zijn GSX-R wou verkopen.
Zal der van de week wel eens verder op navragen.
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan