NY-city en dan?

Bugeater

MF veteraan
9 okt 2003
3.146
4
Meppel
Ik ga half mei een lang weekendje naar NYC. Een prima gelegenheid dus om daar eens een beetje rond te neuzen in HD-related shops.
Waar moet ik absoluut langsgaan?


voor de grappemakers onder ons, http://www.hooters.com staat al op het programma
 
Orange County wellicht?
(kijk gelijk in de toiletten of je iets ziet staan in de trend van "knukkel was here" )

On a serious note: Gasoline alley?
 
Ik had hetzelfde probleem vorig jaar.
Ik ben naar OCC geweest. Was een paar uur rijden, waar ik nog spijt van heb ;)

Ik wilde ook naar Gasoline Alley in Brooklyn om Indian Larry een hand te schudden. Is er om allerlei stomme redenen niet van gekomen en twee weken daarna was de man dood '(

Als ik weer naar NY zou gaan, zou Gasoline alley bovenaan m'n lijstje staan.
 
Gasoline zeker, al is het alleen maar als een soort bedevaartsbezoek..... Ik ben al een beetje aan het struinen op het www, maar echt leuke adresjes heb ik verder nog niet kunnen ontdekken.
 
Helemaal goed, Pieter! Kunnen we mooi de hete kipkluivers blussen van Hooters! Tenx.
 
Zooooo, ook weer bijna van de jetlag af.
Voor HD-achtige dingen moet je dus niet in NYC zijn. Tenminste niet op het eiland, en daar ben ik alleen maar afgeweest om een Metz-game te zien. Jammer, maar wel een zeer gave tijd gehad. Ik heb welgeteld 3 HD's gezien (kwamen net uit Little Italy blazen; ape's on tourers), en zondag nog een stuk of 20 HOG'ers naast de weg die hun wekelijkse 15 km gingen rijden (uiteraard onder politiebegeleiding). Wat me wel opviel is het (relatief grote) aantal Duc's die fijn in de file staan te ronken en hun koppeling flink lieten schuren (fijn spul, die droge koppelingen). De enige HD's die ik echt door de straten heb zien rijden waren van de NYPD, en tja, dat zijn nou niet echt fietsen waar je warm van wordt.
Nee, een bikersparadise is NYC niet echt, wel een heel fijne stad om in een paar dagen je zolen te slijten.
 
Hotel http://bookings.roomsnet.com/servlets/FNY_HotelPage?hotcode=H0044&Origin=HP&AffCode=FNY&be=Y (Pennsylvania)

Yep, dat schijnt een goeie te zijn (ik weet niet hoeveel kamers, 1700 ofzo?), gaan altijd die 'complete' reizen naar toe, dus de echte aanbiedingen. Je zult er veel Nederlanders tegenkomen; een collega van mij gaat ook binnenkort naar 't Penn. Wij zaten in http://www.wolcott.com helemaal goed, grote (3 persoons)kamer, prima bedden en midden in Midtown. Vandaar uit is alles beloopbaar te bereiken, staat bijna onder het Empire State, en heeft een heel fijn ontbijt/lunch dingetje op de hoek.

Kijk anders eens op http://www.new-york.nl/stedentrips (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.new-york.nl/stedentrips) , daar hebben wij onze adressen ook vandaar, helaas waren we te laat met boeken, dus hebben we alles losgeboekt (lijnvlucht appart & hotel appart). Dus mijn tip; boek op tijd!!!
 
Terug
Bovenaan Onderaan