Motor-Forum

Select Forum

sluiten (escape)

Door Thomas Reedijk op dinsdag 20 december 2016 om 12:45


http://motorshopper.nl/downloaden/1027046/2d473793e8e96c9af4ece0c1d2098306/article
De 2017 Triumph Bonneville Bobber

Triumph is hoog aan het inzetten op hun moderne klassiekers. De hernieuwde Bonneville-lijn is pas in 2015 gelanceerd maar nu al niet meer weg te denken uit het aanbod van de Britse motorfabrikant. Triumph, dat in 1902 werd opgericht, kijkt terug op een rijke geschiedenis en gebruikt die geschiedenis als inspiratie voor hun nieuwe klassiekers. De nieuwe Bonneville Bobber is geïnspireerd op de 'gebobte' motoren uit de jaren '30 en de daarop volgende decennia. Een bobber op basis van een standaard Triumph frame en blok is dus niet zo uniek. Wat wel uniek is, is dat de fabrikant uit Hinckley nu zelf een bobber fabriceert en verkoopt. Het doel van de Bobber is volgens de Britten het bieden van een beleving die volgens hen een perfecte middenweg vindt tussen authenticiteit en kwaliteit. Maar bovenal moet de Bobber ook nog 's erg goed rijden. Motor-Forum ging naar Madrid om daar uit te vinden of Triumph's missie is geslaagd.

Tekst: Thomas Reedijk
Foto's: Triumph

Select Forum

© 2001-2017 Motor-Forum - Served by Webserver 2

Cookies?

Motor-Forum maakt gebruik van cookies om de website correct te laten functioneren, voor analyse en verbetering en om relevante advertenties te tonen.
Door gebruik te maken van Motor-Forum geef je aan hiermee akkoord te zijn. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen aan te passen.