Motor-Forum

Select Forum

FAQ: Notice-and-Take-Down procedure

Notice-and-Take-Down procedure

Versie 1.0 - 01 Mei 2001

Onterecht gebruik van auteursrechtelijk beschermd materiaal op Motor-Forum.nl wordt aan Motor-Forum.nl gemeld via het "Rapporteer dit bericht aan de moderator" icoon op het forum (bij ieder bericht), of per e-mail op copyright@motor-forum.nl. (Via e-mail dient de volgende informatie toegevoegd te worden: naam plaatser bericht en tijd/datum van het bericht).

Na ontvangst van het verzoek zal Motor-Forum.nl een onderzoek starten. Dit om te achterhalen of de auteur van een forumbericht het auteursrecht bezit van de geplaatste content of dat hier in welke vorm dan ook toestemming voor is gegeven. Hiervoor wordt mogelijk contact opgenomen met de auteur van het forumbericht, de auteur van de geplaatste content of de melder.

Motor-Forum.nl zal een besluit nemen over het wel of niet offline halen van de geplaatste content. Hierin zijn drie variaties mogelijk:

  1. 1) Verzoek wordt toegewezen: geplaatste content wordt offline gehaald. De melder en de auteur van het forumbericht worden op de hoogte gesteld.
  2. 2) Verzoek wordt afgewezen: melder wordt op de hoogte gesteld.
  3. 3) Auteur van de content wordt om toestemming gevraagd. Indien toestemming wordt verleend: zie 2, indien toestemming niet wordt verleend: zie 1.
Select Forum

© 2001-2018 Motor-Forum - Served by Webserver 3

Cookies?

Motor-Forum maakt gebruik van cookies om de website correct te laten functioneren, voor analyse en verbetering en om relevante advertenties te tonen.
Door gebruik te maken van Motor-Forum geef je aan hiermee akkoord te zijn. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen aan te passen.