MF Shopping feedback en vragen

Bananeman

MF veteraan
24 jan 2002
37.148
57
Veldhoven (Noord Brabant)
In dit topic kun je je feedback en vragen m.b.t. MF Shopping (en hier op Motorshopper) kwijt.

Kijk voordat je een bericht plaatst eerst even of je opmerking of vraag al eens aan de orde is gekomen, wellicht dat je direct je antwoord al kunt vinden.


Hoe kun je als bezoeker helpen MF Shopping te verbeteren?
Je kunt MF Shopping helpen verbeteren door dit systeem onder de aandacht te brengen bij je dealer en (web-)winkels. Hoe meer winkels zich aansluiten, hoe meer producten te vinden zullen zijn via dit systeem. Dus de volgende keer dat je bij je dealer koffie gaat drinken of online een bestelling plaatst, vraag dan even waarom ze nog niet zijn aangesloten bij MF Shopping en wijs hen op dit topic :)


Informatie voor winkels die zich willen aansluiten
Om aan te sluiten op MF Shopping hebben wij een datafeed nodig. Deze datafeed is een bestand waarin gegevens staan van de producten die je wilt opnemen in het systeem. Dit is informatie als: productnaam, omschrijving, prijs, voorraadstatus, links naar foto's, etc.

Deze datafeed moet in het formaat van Google Shopping of Beslist.nl zijn. Onze voorkeur gaat uit naar Google Shopping. Veel webshops hebben standaard al de mogelijkheid om data in dit formaat aan te leveren, of er is een plugin die dat kan. Alle informatie over dit dataformaat is hier te vinden: Google datafeed.

Winkels die graag meer informatie willen (ook over de technische vereisten m.b.t. de datafeed) of die zich willen aansluiten kunnen een mail sturen aan: mfshopping@motor-forum.nl
 
Laatst bewerkt:
waarom heeft bolski.nl zich nog niet aangesloten?
Omdat zijn feed fouten bevatte. Op een gegeven moment heb ik besloten om alleen de winkels die dan een goede feed konden aanleveren zouden worden aangesloten, omdat we de software moesten afronden en geen tijd meer hadden om feeds te controleren.

Inmiddels hebben we een andere feed ontvangen, moet ik nog naar kijken, maar als die goed is zal o.a. Bolski binnenkort tussen de winkels verschijnen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan