Motorsloperij Eindhoven Deel XLVIII Sloperij op volle toeren

Helemaal niks aftikken....ik ben voor een andere zaak bij Justitie gegaan.
Toen ik de verklaring van de beambte kreeg heeft hij een grote fout gemaakt door te verweren dat het binnen de bebouwde kom was gebeurd terwijl mijn bekeuring buiten de beboude kom was.
Toen bij gerecht stond meneer de officier en griffier mooi met mond vol tanden, ik ben nog in afwachting maar hij gaf aan als hun een fout hadden gemaakt ik ook niet bekeurd kan worden.

Het komt erop neer dat je pas schuldig bent als het bewezen wordt.....PS bedrag heb ik allang terug gekregen maar als hun gelijk hebben (wat nu eigenlijk niet meer lukt) zou ik moeten gaan betalen.

Altijd in beroep gaan.....anders heb je bij voorbaat Nee, en het kost hun dan weinig moeiten :z .

Hallo }) , ik verdien dit niet in die paar minuten dat hij het bonnetje maakt. Laat het geld het maar waard worden O-)

Als hij je alleen heeft gezien en genoteerd was het waarschijnlijk iemand anders met een zelfde lijkende motor met zelf lijkende kenteken?!?! Was jij daar wel?? Ik zou bewijzen gaan vragen.


Hij kan het altijd proberen natuurlijk en om bewijzen vragen maar ik geef hem weinig kans ;)
 
Excuses voor mijn late reactie. Ik heb inmiddels meer informatie verkregen wat de agent heeft waargenomen.
Hij zag mij de bocht uitkomen bij de bocht met de bebossing. Toen ik de bocht uitkwam heeft er blijkbaar een auto voor me moeten uitwijken. Achter deze auto reed een agent in burger die dit zag en mij daarom deze bekeuring heeft gegeven.

Nu vind ik dit best raar omdat die constructie daar helemaal niet op een kruispunt of iets lijkt. Ik heb ook gekeken op google maps en zag dat er ritsborden zijn aangegeven na de bocht.

Kan ik me nog ergens mee verweren of wordt dit gewoon 230 aftikken?
Volgende keer gewoon de agent aftikken :+
 
Hier geef jij zelf al aan dat jij die auto helemaal niet gezien hebt ;) Zo link is het daar dus het had ook mis kunnen gaan. ;)

Rij er zelf hoor enkel niet op drukke dagen zoals het weekend daar kan zijn en bij weinig verkeer.Geen probleem.

Ze rijden er tegenwoordig ook in burger rond ;) En ja dat is gewoon aftikken alles is daar van rechts en wat die agent zegt wordt voor waar aangenomen.Zo gaat het helaas tenzij je getuigen hebt die in je voordeel kunnen zijn ? En dan nog zal de rechter een besluit nemen en vaak in het voordeel vd agent.
Tegenwoordig? Dat is al jaaaaaaren zo. Ik ben nog eens op een rustige dag aan de kant gezet omdat ik 30 te hard zou hebben gereden ( :') ) maar ze vonden het niet zo gevaarlijk wat ik daar deed maar hè bekeuren moeten ze je dan toch. Was 345 euro destijds en aangevochten en gewonnen. Bleek dat die keurige meneren niet in het bezit waren van de juiste certificaten om de apparatuur te bedienen en de rechter ging daarin mee. OvJ was een eikel die het gooide op "maar ze hebben toch al zo lang ervaring blablabla" :') .

Paar weken na mijn staandehouding hadden de prekende agenten met mad rijskills hun eigen auto helemaal TO-TAL LOSS gereden.

Maar als ik op FF ben is het nu vaak een of 2 rondjes doen om de bandjes op te warmen en dan door naar rustigere omgevingen. Heb gewoon geen zin meer in dat gezeik voor die 2 (of nja 1 fatsoenlijke) bochten daar.
 
Hoi Allemaal!! :W :W

"terug" van weggeweest en ik lees nog steeds trouw mee :)
Tegenwoordig wel meer aan het rijden maar kom niet zo heel vaak meer op FF ...dus volgende keer als er iemand is dan zal ik wel stoppen en zwaaien :+
 
Terug
Bovenaan Onderaan