Toon van Hoek

Vandaag is het Jupiter span van Rob naar Gilze verhuisd. Ik heb nog serieus geprobeerd om de schommelarm voorvork (die had ik op de foto's al zien liggen) mee te nemen maar mijn overtuigingkracht was niet genoeg dus dat plan mislukte. Onder het uitzoeken van de losse onderdelen wat over van alles en nog wat motoren gekletst en toch tevreden naar het zuiden gezakt.
Die schommelvork moet ik nog maar eens over nadenken of zoeken.
Deze week ook al een R75 gezien met een schommelvork van een oudere R50 dus er zijn nog mogelijkheden
 
Je hebt er Kijk op Max, als je niet zo jong was kon je mijn adviseur worden.
 
Het gaat helemaal goed komen met de Jupiter *O*
Waarschijnlijk door het geklets over allerlei interessante techniek en voertuigen ben ik wel vergeten het vloermatje van de bak uit de auto te halen dus die stuur ik nog naar je op maar dat regelen we wel telefonisch.
 
geen haast, ik heb het nog niet nodig, kijk je nog even voor de remsleutel blokjes??
 
frame er aan, bakkie er op, foto's volgen als mijn IT assistent nog eens langs komt.
 
Laatst bewerkt:
FRAME ER AAN
full
 
weet je toevallig ook nog iemand, die er nieuw of gebruikt, onderdelen voor heeft.
 
er is echt wel gekijkenis met Mouth en mc Neal
 
Ben voorzichtig begonnen met het nazien van de zijspanrem, twee nieuwe wiellagers er in.
Rob vertelde dat er een paar kleine deeltjes ontbraken van de remschoenen en dat ik eens kon proberen bij Gossie op Tholen. Nooit van gehoord maar ik ben een nieuweling in het oost europees gebeuren.
Gossie gegoogled en gevonden. gebeld maar heeft hier niks voor alleen voor de viertacten en voor jupiter moet je bij de tweetact specialist zijn. Bel me over een half uurtje terug dan zoek ik zijn nummer even voor je. Half uur later terug gebeld. Het is Jan wassenaar in Marsum met telefoonnummer
Nummer gebeld , wordt niet opgenomen. Kwartier later telefoon, Met Jan sorrie dat ik niet op nam ik zat op het dak. Mijn verhaal uitgelegd en Jan denkt dat hij ze nog wel heeft liggen. vandaag een mailtje met foto met de vraag, zijn het deze??
Ik denk het wel stuur maar op, het geld komt er aan

Dat zijn nou mensen naar mijn hart. perfecte service voor een paar deeltjes van twee euro.
Waar vind je dat nog. Mag ook wel eens gezegd worden.KLASSE
 
voor een kort proefritje misschien, maar als alles een beetje klopt helemaal uit elkaar, motor en span mooi strak maken en in een kleur spuiten. Ik blijf intussen uitkijken naar een schommelvork voor een klein prijsje
nog een hoop karweitjes in en rond huis en een badkamerverbouwing die er ook tussendoor moetendus echt rijden wordt zeker volgende zomer.
 
Andersom doen, eerst in elkaar en proefrijden en dan in de winter uit elkaar en strak maken *D
 
Andersom doen, eerst in elkaar en proefrijden en dan in de winter uit elkaar en strak maken *D

Ik heb een vrouw, twee zoons, twee schoondochters en vier kleinkinderen en die roepen allemaal:
Roep opa maar, die maakt dat wel even.
Meer opdrachten dan tijd dus. Maar alles komt goed :Y :]
 
Ik heb eerst enige weken op allerlei sites gezocht naar een goedkope en bruikbare schommelvork en niks naar mijn zin gevonden, dus maar besloten zelf te gaan bouwen. Eerst weer een paar dagen inlezen bij iedereen die het hier al voorgedaan heeft en met de instructies van Roger Enigma er bij begonnen.
de onder schommel zit afgelast in elkaar met de asbussen er aan. De precisiepijp voor de vorkpoten is besteld en hopelijk komt die snel binnen dan kan ik er deze week op de zaak nog wat aan doen want daarna gaat de tent daar drie weken dicht ivm vakantie, dus wil ik eerst nog het draaiwerk doen,en kan ik in de vakantie verder bouwen. Draaipunt en naloop staan op de vloer afgetekend en de motor waterpas.
fotos volgen na de vakantie van mijn ITer
 
Terug
Bovenaan Onderaan