Waterdicht textieljack voor over leer

Op de frissere dagen kun je ook nog gewoon je oude te Tiel pak gebruiken. Volgens mij zocht je iets voor als het onderweg ineens iets frisser wordt. Om dan een heel extra pak mee te nemen lijkt mij dan ook weer zoiets.
 
Laatst bewerkt:
Ik heb wel eens gereden met m'n north face-jas (windjack) over m'n leren pak. Zit wel een beetje krapjes maar het is best fijn als het regent.
 
Ik reed meestal met een all season textieljack. Woon-werk. Maar ik ben gestopt. Niet met werken, maar met op de motor naar mijn werk. Rij dus nu vooral recreatief. Mijn leren combi van 10 jaar geleden past me nog :}

Nu zoek ik een oplossing voor als het onderweg wat kouder of natter wordt. Een jack dat ik mee kan nemen in mijn koffer en op dat soort momenten aan kan doen. Niet te dik, maar wel dikker en warmer dan een regenjack. Iets van softshell of zo. Kent iemand zo’n oplossing? Ervaringen? Ik meen wel eens zoiets van Rev’it te gezien.
https://www.louis.nl/artikel/proof-...0887507&list=a4790d61ce6da003bde8e4b1b091a37b
 
Bij kou heb ik zo'n groen nato thermo-jasje onder mijn leren jack.

Als het dan ook nog gaat regenen dan gaat er een motor regenjack over mijn leren jack aan.

Ik werk dus eigenlijk met lagen, wel zo prettig.
 
Laatst bewerkt:
https://www.louis.nl/artikel/proof-cool-breaker-thermo-regenjas/208875?filter_article_number=20887507&list=a4790d61ce6da003bde8e4b1b091a37b


Dit zocht ik inderdaad. Maar na alle adviezen ga ik eerst de ‘laagjes-oplossing’ proberen met de spullen die ik al heb.
 
Terug
Bovenaan Onderaan