Daytona gereedschapskist White line

Jonne

MF veteraan
19 apr 2004
3.470
1.224
Castricum
Ongebruikte Daytona gereedschapskist. Gekocht voor in de nieuwe garage, maar ik blijk er toch geen plek voor te hebben. Staat nu enkele maanden op zolder en dat is zonde (en staat in de weg). Is momenteel in de aanbieding bij Daytona voor €399,-.
Uiteraard compleet met sleutels.
Beschrijving van Daytona:

Uitgebreide omschrijving

De gereedschapskist "White-Line" met 8 lades is dé gereedschapskist om mee te nemen naar auto- en motorwedstrijden. Alle gereedschappen in één grote opbergkist! De kist is voorzien van 8 grote en robuuste lades met 100% lade-opening en soeplopende kogellagers. Alle lades zijn af te sluiten met het handige cilinderslot of met de grote afsluitbare klep. 

Onder de grote opbergklep bevindt zich eveneens een zee van opbergruimte voor alle grote en meest gebruikte gereedschappen, maar ook voor onderdelen van motorblokken. De klep gaat geleidelijk open en dicht vanwege drukveren die aan de klep gemonteerd zijn! Door de grote en stevige handvaten is de prachtige witte gereedschapskist overal naar toe te plaatsen. Op de grond, op een werktafel of achter in een bus, camper of trailer. De unique witte gereedschapskist is overal een plaatje om te zien.

De gereedschapskist is ook te verkrijgen in het zwart of uit te breiden met andere producten uit de "White-Line" van Datona.

Gereedschapskist 
Klep95 x 38 x 9 cm
Lade 1 - 3 (links)56 x 38 x 5 cm
Lade 4 (links)56 x 38 x 12,5 cm
Lade 1 -3 (rechts)30,5 x 38 x 5 cm
Lade 4 (rechts)30,5 x 38 x 12,5 cm
full

full

full

full

full


€160,- Alleen (of met z'n tweeën ;)) ophalen ivm gewicht en afmeting. Castricum.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan