Nieuw op MF: Privéberichten

Duderuud

Admin
Crew
19 mei 2001
32.918
4.159
De Betuwe
Beste MFers,

Vanaf vandaag hebben we iets nieuws toegevoegd aan Motor-Forum: de mogelijkheid om andere MFers een privé bericht te sturen.

Om deze functie te activeren ga je naar je Voorkeuren en zet je een vinkje bij Privéberichten toestaan? Vanaf dat moment kun je berichten ontvangen en sturen. Als je dit vinkje niet aanzet kun je geen berichten ontvangen, maar ook niet sturen.

De berichten die je stuurt zijn alleen zichtbaar voor degene(n) aan wie je ze stuurt en de MF Crew. Wij behouden ons het recht voor om berichten te lezen wanneer wij hier reden toe zien, b.v. wanneer je aan het spammen slaat. Berichten blijven voor onbepaalde tijd bewaard op de MF server.

Belangrijk: wanneer blijkt dat je misbruik maakt van deze functie kunnen wij je de mogelijkheid berichten te sturen en ontvangen ontnemen. We gaan ook streng toezien dat er geen misbruik wordt gemaakt, bijvoorbeeld om nieuwe MFers lastig te vallen. Iedereen kent de taferelen uit het Nieuwe Gebruikers forum - let op wie je wat stuurt. Spammen en mensen anderszins lastig vallen is uit den boze.

Een bericht stuur je door te klikken op het icoontje (
poster-privatemessage.gif
) dat je bij de naam van degene aan wie je een bericht wilt sturen ziet staan. Wil je een overzicht van je ontvangen en verzonden berichten? Beweeg dan je muis over Overige acties rechtsboven in het scherm en kies Privédiscussies. (Hier kun je trouwens óók een bericht sturen aan iemand)

Word je gespammed of gestalked of heb je een andere opmerking? Stuur ons even een mail... of een berichtje :)

Veel plezier ermee!
 
mooi hoor, net brommerforum ;)

maare:ben ik de enigste die niet weet welke taferelen bedoeld worden?

Kijk maar eens in dat forum...zoek een paar topics met VEEL reacties en kijk wat voor persoon dat is. Dan moet wel het eea gaan dagen...
 
Terug
Bovenaan Onderaan