Pepe's grote knip en plaktopic

Ik heb ook weer een beetje geplakt en geknipt.

full
 
Ja,dat dacht ik ook al,vond die vlammen eigenlijk ook niet zo mooi. Ik haal ze er nog een keer af en probeer een paar mooiere vlammen te maken.
 
Nou, ik ging vandaag vol enthousiasme de stad in op zoek naar dat plastic, nergens te vinden!! Waar haal je dat vandaan Pepe??
 
yo pepe. ziet er goed uit.

vergt wel stale zenuwen en vaste hand.

maar mooi om ff te zien hoe je het flikt.

mzzl, stads
 
Omdat ik ook niet alles zelf kan heeft een maat van me vandaag een mooie tekst voor op mijn tank gesneden *O*

full
 
illuminati??

Als er één groep mensen is die ik naar de genezijde wil helpen is het wel de illuminati!


...wel erg mooi gesneden trouwens!!
 
Toch ff in de pot roeren



""Opgericht in Beieren op 1 mei 1776 door professor Adam Weishaupt. Deze man was door de Jezuïeten opgevoed en had grote bewondering voor hun systeem van een éénhoofdige leiding, die alle afdelingen op de hele wereld ordelijk bestuurde. Hij werd beïnvloed door de ideeën van Rousseau, een radicaal denker uit de Franse Verlichting, die uiterst kritisch was naar de toenmalige maatschappij. Echter Weishaupt ging verder dan Rousseau: hij ontwikkelde een economisch principe, waarmee hij de hele wereld in z'n macht wilde krijgen. De Orde der Illuminati (="Verlichten"), die hij oprichtte, was en is een geheim genootschap, uiteraard onder (zijn) éénhoofdige leiding, Louis Blanc, een Frans socialist, noemde Weishaupt: "de meest grondige samenzweerder die er ooit heeft bestaan". Er waren in die tijd vele geheime genootschappen, waaraan vooral intellectuelen met graagte aan deelnamen, zodat de Orde zich dan ook snel uitbreidde tot in de hoogste kringen van het toenmalige Europa. Hun doelstelling:

"Omverwerping van democratische regeringen om dan, in de enorme chaos die zou volgen, die de massa zou doen roepen om een "sterke man", zélf de macht te grijpen en een werelddictatuur in te stellen".""



Maar ik moet wel zeggen dat het een ruig logo is en een cool topic heb al wat rollen kleefpapier besteld
;) ;) ;) ;) ;)
 
ik heb ff nieuwe vlammen gemaakt,ziet er al een stuk beter uit.
Tjonge,tjonge dat plakken is verslavend man. :)

full
 
Hahahahahahaha.....wat een geweldig topic is dit!
Pepe die commentaar levert bij 'aanvankelijk plakwerk'....."Die vlammen kunnen beter", waarna de cursist inderdaad enige vooruitgang boekt en docent Pepe hem vaderlijk een compliment maakt voor de vooruitgang die geboekt lijkt...

Nu nog een gevorderden cursus voor het meer specialistische grote plakwerk...hotrods, caravans, bussen, zeiljachten, 747's...
:} _O- :} _O-
 
Terug
Bovenaan Onderaan