Motor-Forum

Select Forum

Nieuwe gebruikers: Welkom!


Admin

SMS BAN AAN naar 4636

Berichten:
37.111
Reg. datum:
24 jan. 2002
Locatie:
Veldhoven (Noord Brabant)
Functie:
Admin
Beste nieuwe gebruiker,


van harte welkom op Motor-Forum!


Dit onderdeel van het forum stelt je in staat om jezelf voor te stellen aan de andere gebruikers. Maak hiervoor een nieuw topic aan m.b.v. de "Nieuw topic" knop onderaan het scherm. Geef het topic als titel je eigen nickname en vul verder als berichttekst wat gegevens over jezelf in, zoals welke motor je eventueel rijdt e.d.

Ook erg nuttig is Algemene FAQ: Hoe plaats ik een plaatje? dat uitlegt hoe je een plaatje of foto kunt tonen in je bericht.

We hebben een handige zoekfunctie die je kunt gebruiken om te kijken of bepaalde onderwerpen al aan de orde zijn geweest. Je vindt 'm bovenaan je scherm of hier. Daarnaast hebben we een Algemene FAQ, waar je antwoorden op veel voorkomende vragen vindt.

Er staat ook een apart testtopic in het subforum Nieuwe gebruikers dat je kunt gebruiken voor het testen.

Tot slot nog een tip: Motor-Forum heeft ook een Facebook-pagina waar we regelmatig nieuws, (motor)tests en acties plaatsen. Zeker even de moeite waard om te "liken" dus 8-)

Heel veel plezier op MF!


- De MF Crew
Bananeman wijzigde dit bericht op dinsdag 15 september 2015 23:49 (127%)
MF @ Facebook - MF @ Twitter - Motormeuk @ Twitter

Select Forum

© 2001-2018 Motor-Forum - Served by Webserver 3

Cookies?

Motor-Forum maakt gebruik van cookies om de website correct te laten functioneren, voor analyse en verbetering en om relevante advertenties te tonen.
Door gebruik te maken van Motor-Forum geef je aan hiermee akkoord te zijn. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen aan te passen.