VFR als trekker

Eerder deze week electra aan motor naar span vernieuwd. Kon beter, en nu in officiële aanhanger kleuren. Ook moest knipper links er nu heen vanwege de aanhanger.

Truus was op stap vandaag, dus jongste om 12.00 bed in, en oudste incl kappersset, kleurboek, aankleedpop mee naar de buildoff van papa. Lekker spelen en knippen zodat ik de tupperware weer kom opbouwen en zooitje ff mooi schoonmaken. Achterwiel er af op middenbok lekker rustig an. Genieten!

Zijspanframe is komende week zilvergrijs, en dan mooi (hopelijk) voor het treffen de bak er weer op.

Gasveertje gemonteerd voor kofferdeksel. Zoals Enigma ook de bevestigingen gekit en blijkt muurvast 👍

1k0.jpg
 
Laatst bewerkt:
Grijs gecoate spanframe er weer aan. Nu met remmerij gangs en komende week bak er weer op.
 
Zo is dat. Maar ben nog ff mee bezig en plaats later nog wat piccies. Gaat op fb gewoon wat sneller.
 
Nee idd haha. Redelijk vlot gegaan. Dit jaar ook voor eerst fb evenement Zijspantreffen. Ben benieuwd. Veel meer mensen weten nu van het treffen.

Later foto's ;)
 
Project X in genemuiden...

Heb je de beveiliging wel goed voor elkaar jfj en lasmoat?
 
Laatste dagen niet fit geweest maar knapt gelukkig weer op. Heb nog wel wat af te werken deze week en het is alweer dinsdag.

Spul donderdag afghaald bij de coater. Die zit tegenwoordig ook in Genemuiden, BG Coating. Afgelopen vrijdag begonnen de boel klaar te maken voor aanbouw. Lagertjes en naar weer in de swing.

360.jpg

360.jpg

360.jpg


Bijgeleverde typeplaatje kon nu op het frame, en daarna de bochten in het frame gezet. Ik had van te voren merktekens gezet, zodat het grotendeels goed zit bij het aanbouwen. Iets finetunen moet dan toch nog wel. Makkelijk met wiggen, omdat ik van tevoren de openingen tussen de klemconstructie iets verjongd had.

360.jpg

360.jpg

360.jpg


Daarna frame er aangehangen met de juiste hoh afstand, frame er weer af, en de klemconstructie en zijkanten afgekit tegen inwateren. Bij demontage rally bak was het toch wel een roestige boel geworden daar.

360.jpg

360.jpg


Daarna remklauwen schoongemaakt, leidingen verlengd en opstelling gemaakt voor het ontluchten. Hoeklijntje er tussen voor de schijfdikte.

360.jpg

360.jpg

360.jpg

360.jpg

360.jpg


Vanavond ontuchten en alles definitief afstellen/vastzetten. Ga het voor de verandering eens proberen met een rem ontluchtingsset op de compressor. Ben benieuwd.
 
Laatst bewerkt:
Tnx! Maar van de coater is het altijd mooi. Spul heeft er ook nog maar 1 seizoen met veel te weinig kms aan gehangen.

Zal dit jaar wel niet veel bij komen met nw huis.

Rem ontluchtings set werkt fenomenaal. Na eerste keer pompen meteen druk. Tweede keer na wat tikken met nippel op hoogste punt meteen hard. Keukentrapje idd verrekjans handig.
 
Terug
Bovenaan Onderaan