Kalender WIWTD

Status
Niet open voor verdere reacties.
9 april 2016

BURGERS AND BIKES MEETING

Burgers & Bikes Meeting/Ride-out

Bij Westland Customs in Honselersdijk

Gelieve toe te voegen! Alvast hartelijk dank :)
full
 
Motoropstapdag 2 april 2016

Altijd al je motorrijbewijs willen halen? Of wil jij kijken of motorrijden iets voor jou is dan kun je tijdens deze dag een proefles op de motor volgen.

Opleidingscentrum DIBO organiseert op zaterdag 2 april op ons eigen oefenterrein in Emmen weer onze jaarlijkse motoropstapdag. Aanmelden gewenst via 0591-612942 of mail naar info@opleidingscentrum-DIBO.nl. Op de middag zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Het mee doen aan de motoropstapdag kost €15,- p.p., maar bij afname van een pakket worden deze kosten als aanbetaling verwerkt.

Voor meer informatie kijk op onze site: http://dibo-emmen.nl/motor/motoropstapdag/ of bel naar 0591-612942

Kom dus op 2 april naar de opstapdag van Opleidingscentrum DIBO.

Opleidingscentrum DIBO, al 50 jaar is uw veiligheid onze drijfveer!
 
de kalender loopt wat achter?



Anyway, deze is leuk: Toerseizoen afsluitingsweekend 2017


Het is voor MF Weekenders traditie om nog ff een weekendje luxemburg mee te pakken maar iedereen is welkom hoor. Je boekt zelf je accommodatie; hotel of camping en rijdt lekker mee met de toertjes. En zaterdagavond natuurlijk de bbq!
 
16 t.e.m. 18 juni
1000 Bochten
Is het nou de bedoeling dat iedereen daar echt een weekend van maakt of komen de meeste voor de rit alleen?
 
Ik dacht, kom met mijn gekke werktijden is er misschien nog iets leuks waar ik heen kan... lijkt niet echt meer up to date.
 
Op zaterdag 16 september houden we voor de 5e keer onze Custom & Cruiserdag.
Tijdens deze dag kan je je motor opgeven voor de “Best of Show” competitie.
Is jou motor totaal niet meer origineel? Ben jij trots op je verbouwde project?
Geef je dan op! Elk merk en type motor is welkom.
Opgeven kan via info@motorcentrumwest.nl
full
 
homepage
De eerste editie van motortoertocht voor het Goede Doel werd gehouden in 2014 met 15 deelnemers. inmiddels rijden er al honderden motorrijders mee. De opbrengst van het deelnemersgeld wordt elk jaar aan een goed doel geschonken. Ieder jaar kiest de organisatie een ander goed doel uit. Dit jaar is dit Stichting Hartedroom.

Een kleine 1.000 kinderen in Nederland lijdt aan cardiomyopathie. Een ernstige, vaak aangeboren, hartspierziekte. Bijna de helft van deze kinderen sterft binnen vijf jaar na constatering van de ziekte. Of kan alleen verder leven na een harttransplantatie. Er is helaas nog erg weinig bekend over cardiomyopathie bij kinderen.
De Stichting Hartedroom wil dit veranderen en financiert wetenschappelijk onderzoek naar kindercardiomyopathie. Onder meer om de behandeling en levenskwaliteit van deze zeer zieke kinderen te verbeteren. En om misschien ooit, in een mooie droom, cardiomyopathie te kunnen genezen.

Het is onze doelstelling om voor zo veel mogelijk motorrijders een leuke en complete tocht te verzorgen. Compleet verzorgd met lunch, koffie en een leuke herinnering na de tocht.

Je kunt de route zelf rijden of onder begeleiding in groepen met verschillende snelheden. De route begint en start in Rijen (Noord-Brabant) en vindt plaats op 17 september 2017.

Neem gerust contact op als jullie vragen hebben en kijk voor meer informatie op Motortoertocht voor het Goede Doel

full
 
Uitnodiging Nationale Trial Dag
Zondag 27 augustus



Op zondag 27 augustus 2017 organiseert Motorclub Arnhem de Nationale Motortrial Dag op het trialterrein van Motorsportpark Gelderland Midden, vlakbij Arnhem. Bij deze ben je van harte uitgenodigd om langs te komen en mee te rijden.
Trialrijders kunnen van 10:00 tot 16:00 uur gratis kennismaken met het nieuwe trialcircuit. Er zijn non-stops uitgezet die geschikt zijn voor zowel klassieke als moderne trialmotoren. Op vertoon van je KNMV Basis Sportlicentie krijg je in de kantine van het Motorsportpark een toegangsbewijs voor de trialbaan.

Heb je zelf geen motor?
Dan kun je bij de non-stops van een MCA-lid een trialmotor lenen. Neem wel een eigen helm, beschermende kleding met lange mouwen en stevige schoenen of (motor)laarzen mee.

Kennismaken met trial
Wil je iemand kennis laten maken met trial? Dan kan diegene gedurende de dag onder begeleiding van een instructeur enkele basistechnieken van deze mooie sport leren. Zorg wel voor beschermende kleding, stevige schoenen of laarzen en het liefst een helm. We hebben slechts enkele helmen beschikbaar. Uiteraard wordt voor een motor gezorgd.

Opgeven kan in de kantine van Motorsportpark Gelderland Midden. Ter plekke worden deelnemers geïnformeerd over het moment waarop ze kunnen gaan rijden. Aan deze kennismaking zijn geen kosten verbonden, wij zorgen ervoor dat je verzekerd bent.

Trial markt
Tijdens de Nationale Motortrial Dag wordt op de parkeerterrein van het motorsportpark een markt georganiseerd. Zoek je een trialmotor, onderdelen voor je motor of kleding of wil je er juist van af? Kom dan naar de Trial markt.

Locatie
Motorsportpark Gelderland Midden is gelegen aan de Hooiweg nabij Arnhem.
Voor navigatie: breedtegraad 52.0384, lengtegraad 5.9284
Zie voor meer informatie: www.motorclubarnhem.nl
Joska le Conté
Beleidsmedewerker

T. +31 (0)26 352 85 19
E. j.leconte@knmv.nl

logo.png
Zijpendaalseweg 1
6814 CA Arnhem
T 026-3528510
E-mail | Website
Je vindt ons ook op
instagram.png facebook.png twitter.png linkedin.png
Copyright © 2017 KNMV, Alle rechten voorbehouden
Uitschrijven | Voorkeuren aanpassen
full
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan