Motor-Forum

Select Forum

Plaats hier je feedback over Motorshopper


Admin

SMS BAN AAN naar 4636

Berichten:
37.129
Reg. datum:
24 jan. 2002
Locatie:
Veldhoven (Noord Brabant)
Functie:
Admin
In dit subforum kun je je feedback m.b.t. Motorshopper plaatsen.

Het gaat dan om feedback die betrekking heeft op de site zelf en dus niet op de inhoud van advertenties en recensies die andere bezoekers hebben geplaatst.

Motorshopper is gemaakt voor alle motorrijders in Nederland. We hebben ons best gedaan de site zo eenvoudig en prettig in het gebruik als mogelijk te maken. Zonder twijfel zullen jullie als gebruikers zaken tegenkomen die beter zouden kunnen. Dat horen we graag!

Ook ideen om de site uit te breiden (zowel kleine als grote aanpassingen) zijn welkom. Ons doel is om Motorshopper tot de site te maken waar je alles voor en over je motor kunt vinden, de startpagina wanneer je op zoek bent naar een motor of iets voor je motor. Dat kan alleen maar als jullie ons vertellen wat jullie graag willen zien op de site en er mee willen kunnen doen.

En bugs, tja... die zijn helaas onvermijdelijk ;) Ook die kun je hier plaatsen mocht je er onverhoopt n hebben ontdekt.

Je mag een eigen topic aanmaken met daarin je feedback. Wij lezen de topics in dit subforum regelmatig door en zullen reageren waar nodig en mogelijk!


Pierre - Duderuud - Bananeman
Bananeman wijzigde dit bericht op maandag 07 juni 2010 19:45 (4%)
MF @ Facebook - MF @ Twitter - Motormeuk @ Twitter

Select Forum

© 2001-2018 Motor-Forum - Served by Webserver 3

Cookies?

Motor-Forum maakt gebruik van cookies om de website correct te laten functioneren, voor analyse en verbetering en om relevante advertenties te tonen.
Door gebruik te maken van Motor-Forum geef je aan hiermee akkoord te zijn. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen aan te passen.