Volg Motor-Forum op Twitter

Bananeman

MF veteraan
24 jan 2002
37.148
57
Veldhoven (Noord Brabant)
Beste MFers,

Soms is het handig en zinvol dat we jullie van informatie kunnen voorzien wanneer MF zelf niet bereikbaar is. Een voorbeeld hiervan is de downtime van de afgelopen dagen. Maar denk ook aan gepland onderhoud: in dit soort gevallen gebruiken we de indexpagina van MF om informatie te geven over de voortgang van de werkzaamheden, maar dit is niet altijd mogelijk.

Om communicatie (ook vanuit jullie naar ons!) mogelijk te maken hebben we een Motor-Forum Twitter-account aangemaakt. Hier zullen we mededelingen plaatsen m.b.t. onderhoud en downtime, maar ook aankondigingen zullen we hier melden.

Je vindt het Motor-Forum account hier: http://twitter.com/Motorforum (Motor-Forum.nl (@Motorforum) | Twitter)

Tip: als je zelf een Twitter-account hebt kun je ons volgen zodat onze berichten altijd voorbijkomen in je zogenaamde "timeline". Log hiervoor in op Twitter, ga naar het http://twitter.com/Motorforum (MF account) en klik op "Follow".

En als je dan toch bezig bent: het Motorshopper Twitter-account is hier te vinden: http://twitter.com/Motorshopper (Motorshopper (@Motorshopper) | Twitter)
 
Laatst bewerkt:
Wat leuk zou zijn is een aparte thread op het forum waar je twitterberichten gepost worden als die voorzien van een speciale hashtag.

M.a.w. ik post iets met hashtag #mf en dat berichtje verschijnt onder mijn naam in die twitterthread. Kun je toch een beetje mee blijven doen met MF als je op vakantie bent zonder PC.
 
Laatst bewerkt:
Toen ik de topictitel zag dacht ik "NEEEEEEEEEEEEEE, niet MF ook", maar nu ik de motivatie en het doel heb gelezen denk ik "Hmja, ach, op deze manier is het eigenlijk wel nuttig.". :Y

Het is dan ook het eerste nuttige gebruik van Twitter wat ik tot nu toe ben tegengekomen.
 
Laatst bewerkt:
Zou wel mooi zijn als er ook gelijk getweet word over de gestolen motoren.. soms valt dat iets sneller op..
 
*klikt op volgen*


En nu nog een fanpage op Facebook. O-)
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan