Volg Motor-Forum op Twitter

Beste MFers,

Soms is het handig en zinvol dat we jullie van informatie kunnen voorzien wanneer MF zelf niet bereikbaar is. Een voorbeeld hiervan is de downtime van de afgelopen dagen. Maar denk ook aan gepland onderhoud: in dit soort gevallen gebruiken we de indexpagina van MF om informatie te geven over de voortgang van de werkzaamheden, maar dit is niet altijd mogelijk.

Om communicatie (ook vanuit jullie naar ons!) mogelijk te maken hebben we een Motor-Forum Twitter-account aangemaakt. Hier zullen we mededelingen plaatsen m.b.t. onderhoud en downtime, maar ook aankondigingen zullen we hier melden.

Je vindt het Motor-Forum account hier: Motor-Forum.nl (@Motorforum) | Twitter

Tip: als je zelf een Twitter-account hebt kun je ons volgen zodat onze berichten altijd voorbijkomen in je zogenaamde "timeline". Log hiervoor in op Twitter, ga naar het MF account en klik op "Follow".

En als je dan toch bezig bent: het Motorshopper Twitter-account is hier te vinden: Motorshopper (@Motorshopper) | Twitter
Zo handig :Y
 
Het wordt wel eens vergeten helaas. Daarnaast heeft het geen zin om te melden dat we korte tijd down zijn als we druk bezig zijn om het te fixen. Dat laatste heeft dan prioriteit natuurlijk.
 
Logisch :Y Maar kan er bij zoiets niet automatisch een bericht uitgaan via Twitter?

Ja dan ook het liefst automatisch nog met de vermelding vanaf wanneer MF weer bereikbaar is. :+

Nee hoor... ik kom er wel via Motor-Forum achter als MF eruit ligt.
Iets automatisch via twitter (of wat voor ander platform dan ook) laten lopen, lijkt me zinloos...
 
Zijn maar 140 karakters hoor op twitter :+
Ja inderdaad, uiteraard is het logisch (en beter zelfs) om prioriteit te leggen bij het fixen, maar informeren van je gebruikers is ook belangrijk! En juist omdat er nu een MF Twitter account is schept dat bepaalde verwachtingen. Geen verplichtingen natuurlijk :+ Jullie moeten het nog steeds zelf weten ;)
 
We kunnen het account idd nog wat beter gebruiken en dat zullen we ook proberen te doen. Alleen is het wel zo dat we, als we zelf niet bezig zijn met fixen, ook niks kunnen posten op Twitter. Maar we doen ons best :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan