Ride Out - Slachtoffers vliegramp MH17

Paintmaster

Die hard MF'er
9 jun 2013
679
0
Gelderland
delen, delen en delen graag. Nodig iedereen uit svp en ook via de evenementen link. Helaas heeft Facebook mij hiervoor geblokt maar wij rekenen op jullie steun. Ongeacht het weer deze rit gaat zo wie zo door! De donatie van 1 euro kan aan Arnold Klitsie worden gegeven in Nieuwegein

Aanmelden of registreren om te bekijken

MH17-herdenking.jpg
 
Eindhoven is ook een verzamelpunt !!

Hurksestraat 44 5652 AL Eindhoven, Nederland

Verzamelen tussen 07.30 en 08.00 uur (Tink pomp vlakbij).
Vertrek tussen 08.00 en 08.05 uur.
Bedoeling is om alle op de route liggende
grote Tankstations dan aan te doen zodat wie wil, kan aanhaken.
 
Het was een geslaagd eerbetoon. Alleen dubbel triest dat de stoet op Knooppunt Rijnsweerd langs een dodelijk verongelukte motorrijder moest rijden. Naar ik begrepen heb niet één van de deelnemers aan de tocht, maar iemand die volgens sommigen een wheelie trok, de macht over het stuur verloor en vervolgens in de achterzijde van een bestelbus was gedoken. Een domme actie natuurlijk, maar dit gun je uiteraard niemand!
 
Laatst bewerkt:
Rtv utrecht meld dat het wel een deelnemer was van de stoet. Dat werd vanmorgen door Rijkswaterstaat ontkent maar inmiddels door de politie bevestigd. Hoe dan ook weer een slachtoffer teveel.

Mooie beelden van de stoet, heb nog geprobeerd op tijd in soesterberg te zijn maar helaas niet gelukt -O-
 
Aanmelden of registreren om te bekijken

Deze 33 jarige Dennis Verzijl reed afgelopen zondag ook mee in de Ride Out voor de slachtoffers van MH17. Door oververhitting van zijn motor was hij even afgeslagen om zijn motor wat te koelen. Toen Dennis zich weer wilde voegen aan de groep, is hij bij de oprit Veemarkt tegen een inmiddels door de Politie gestopte bestelbus aan gereden met dodelijke afloop. Dit ondanks de toegesnelde hulp van meerdere personen, die ook nog reanimatie toegepast hadden. Een groot aantal deelnemers hadden de poging van reanimatie gezien, en konden dit nauwelijks bevatten.

Na wat oproepen gedaan te hebben om te achterhalen wie de nabestaanden zijn van Dennis, ben ik met de broer in contact gekomen en heb uitgelegd wat voor suggestie wij hadden om Dennis de laatste eer te bewijzen. Dit omdat Dennis hetzelfde wilde doen voor de slachtoffers van MH17, maar dit dus zelf niet meer heeft kunnen uitvoeren.

Wat is het plan..?
Door met een aantal motorrijders een ere-haag te vormen bij de entree van de begraafplaats waar hij aankomende vrijdag wordt begraven. Dit vindt de familie goed maar met een maximaal van 50 motoren.

Hiermee is het de bedoeling om dus voor de entree van de begraafplaats een opstelling te maken van zowel links als rechts, 25 motoren...en wanneer de eerste wagen nadert, de motoren te starten en flink gas te geven totdat de rouwstoet uit het zicht is. Wanneer dit gebeurd is, dan is er vriendelijk verzocht rustig de plek te verlaten.

Ik heb van de broer van Dennis begrepen dat hij ontzettend veel hield van het harde geluid wat motoren kunnen produceren, en dat het rijden op zijn bike zijn grootste passie was.

Dus, bij deze willen wij een oproep doen aan maximaal 50 bikers om een laatste eer te bewijzen tegen over Dennis, en hiermee ook zijn familie, vrienden en bekenden te ondersteunen door onze aanwezigheid.

De planning is om 15:00 uur vrijdag 8 augustus aanwezig te zijn op de locatie, en 14:00 uur te verzamelen op de Carpoolplaats Baarn A1 aan de Oude Amsterdamsestraatweg te Baarn, vlakbij Nijhoff.

Er is géén dresscode, passagiers toegestaan, zwarte linten linkerzijde en een boeket kunnen wij namens alle bikers aanbieden bij de uitvaartmaatschappij en deze wordt dan al in de wagen meegenomen. Dit omdat we deze niet kunnen afgeven aangezien wij de plechtigheid zelf niet bijwonen.

De exacte locatie zal ik op het laatste moment laten weten. Dit om een massale opkomst te voorkomen. Hiervoor vragen wij jullie begrip.

Dank jullie wel, en tot vrijdag!
 
Terug
Bovenaan Onderaan