Motor-Forum

Select Forum

Hét MF Motorweekend 2017


Begeißterungsmeißter

Berichten:
11.235
Reg. datum:
09 jan. 2002
Locatie:
Oss
Hét MF Motorweekend 2017


http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10746;24/st/20170601/e/H%C3%A9t+MF+Motorweekend/dt/7/k/a9d2/event.png


http://www.oudwest.nl/wp-content/uploads/2009/06/vol-vol-300x291.jpg
We zitten vol! Er zijn geen plaatsen meer beschikbaar!Inleiding
Hét MF Motorweekend staat voor een weekendje motorrijden zonder Testosteron, Posen of scheuren. Gezelligheid voorop. Insteek is en moet zijn dat er voor iedereen een plekje is.
Voor iedere smaak van rijden stellen we een groepje samen zodat de sportieve rijder, de toerder maar óók de beginner gelukkig is. Binnen ieder groepje rijden mensen met ervaring mee die hun best doen je waar nodig van tips of heuse instructie te voorzien en van de deelnemer verwachten we bereidheid daar wat mee te doen. Op deze manier hebben we al heel wat mensen door hun eerste haarspeldbochten geholpen en verslaafd gemaakt aan het rijden door bergen en dat is dus ook een voorwaarde: je moet wel van bergen en bochten houden want dat is vaak wel het reisdoel.Vorige edities:


Verder natuurlijk het gelul topic: MF Weekenders lullen verderder en voor het dagelijkse praatje is er de whatsapp-groep. Wil je daar in meedoen, pm me dan even je gsm nummer en ik voeg je toe


Waarheen
In 2017 doen we het mooie Sauerland weer eens aan. We waren hier ook al in 2010 en naast dat we dat jaar een hoop nare dingen hebben meegemaakt en het hotel episch slecht was, was het daar echt te gek rijden!
Onze Accommodatie is: Motorhotel Sauerland
http://www.motorhotelsauerland.nl/templates/motorhotelsauerlandduitsland/images/motorhotel-sauerland-duitsland-logo2.png
Adres:
Motorhotel Sauerland Duitsland
Landgasthof Grevenstein
Ostfeld 25 Meschede-Grevenstein
http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20150309221525/logopedia/images/e/e1/Googlemapslogo2014.pngWanneer

Donderdag 1 juni tot en met maandag 5 juni
Jaaa je leest het goed! We gaan dit keer vanwege Pinksteren een dag extra!

Startpunt en tijd
Startpunt: Motorhotel Meddo (Goorweg 9-11 7104BB Winterswijk-Meddo)
Datum & Tijd: Donderdag 1 juni, om 9:00 uur


Premeet overnachting
Om ervoor te zorgen dat je donderdagochtend fris en fruitig op de motor stapt is het altijd weer een goed én gezellig idee om een nachtje vantevoren bij het startpunt te overnachten.
Je moet dit voor jezelf boeken als je dit ook wil. Ik heb voor mij en Sjimmie een kamer geboekt met het BBQ arrangement; gewoon meteen goed beginnen :) Oh als je boekt zeg maar dat je voor het motorweekend/motor-foum boekt want anders heb je kans dat ze je afhouden
Adres en contactgegevens, zie startpunt!
Datum: woensdag 31 mei
Meld het wel even als je daar ook komt overnachten, dan zit ik dat in de lijst en hebben we een beetje een idee.

Routes
De routes komen laterHoe werkt het
 • Verzamelen
  Je word op donderdagochtend 1 juni, om 9:00 uiterlijk verwacht op het verzamelpunt (zie ook hierboven)
  zorg dat je je tank vol hebt!
 • Briefing om 9:15 is er een korte briefing; er word nog even gewezen op de verwachte gedragingen bij het rijden in een groep en wat bijzonderheden over de route die we gaan rijden
 • Groepenindeling
  We rijden liefst niet in al te grote groepen; 10 man incl voorrijder is prima. De groepen worden ingedeeld per voorrijder, voorrijders zullen zich voorstellen en hoewel iedere voorrijder een favorite rijstijl heeft past hij zich wel aan aan de groep. Zit je niet lekker in je groep dan kun je bij de lunch, of de volgende dag eventueel een andere groep kiezen.
  bespreek je actieradius met je groep zodat tankstops gepland kunnen worden
 • Vertrek
  Zo snel mogelijk na de groepenindeling gaat de eerste groep weg, en met tien minuten tussentijd gaat de volgende groep steeds. Als laatste gaat altijd de "snelle groep" weg; dit is een soort vrije groep die in iedergeval uit Clown683 en KingCoder bestaat. Overblijvers worden meegenomen
 • Tanken
  Als de groep gaat tanken, de voorrijder zal dit plannen aan de hand van de kleinste actieradius in de groep, dan tankt iedereen. Denk niet "oh ik hoef nog niet te tanken" want dat leidt uiteindelijk tot extra tankstops
 • Koffiestops
  Hoewel ze in de route zijn opgenomen zijn koffiestops zijn in principe niet gepland; als de groep zin heeft in koffie dan zoek je gewoon op de route een aardig plekje. Bedenk wel dat dit een sociaal event is dus zorg dat je ergens zichtbaar staat zodat achterop komende groepen je zien en eventueel ook kunnen stoppen. De voorrijder houd de tijd in de gaten zodat de groep tussen 13:00 en 14:00 bij de lunch is
 • lunch
  Zoals wellicht bekend lunchen alle groepen zoveel mogelijk samen. Je worden tussen 13:00 en 14:00 verwacht op de geplande plek. De voorrijder past stops en tempo aan om te zorgen dat die tijd gehaald word, maar als het niet gaat dan gaat het niet. Géén bokkesprongen!
 • Aankomst
  Ergens laat in de middag verwachten we bij ons Hotel te zijn. Hoe laat dat is hangt naast je rijtempo vooral af van de stops. Het maakt niet uit of je vroeg of laat bent, maar hoe meer avond, hoe meer lol met elkaar!


Deelnemers Definitief
op deze lijst kom je als je betaling én je contactgegevens binnen zijn (of als je mij bent)
Ⓜ betekend komt naar premeetovernachting
Ⓒ betekend contactgegevens zijn binnen
 1. KongCoder
 2. Sjimmie
 3. FastFriend Ⓜ Ⓒ
 4. Nocturna
 5. Flowergirl Ⓜ Ⓒ
 6. eddytoo Ⓜ Ⓒ
 7. blihi Ⓜ Ⓒ
 8. wimmel_1 Ⓜ Ⓒ
 9. Crazy600 Ⓜ Ⓒ
 10. Kevinsfanclub
 11. db-Tops Ⓜ Ⓒ
 12. Low Profile
 13. Wijtje
 14. niksweerd
 15. Scammie
 16. Ted
 17. V FRed S Ⓜ Ⓒ
 18. fzr 600rw
 19. blackstone1986
 20. Flooriz Ⓜ Ⓒ
 21. Kevjan Ⓜ Ⓒ
 22. Hansss Ⓜ Ⓒ
 23. Chocola
 24. Redline Rider
 25. Wuppie Ⓜ Ⓒ
 26. locodemoto Ⓜ Ⓒ
 27. mevrouwdegraaf Ⓜ Ⓒ
 28. pluche_pluus Ⓜ Ⓒ
 29. Henri_1965
 30. leo-denhaag
 31. pilatus
 32. Setler
 33. darksight
 34. kaatjee
 35. Tankiej
 36. GI-Jane
 37. DonDalton Ⓜ Ⓒ (alleen donderdag) en dontwalk Ⓒ vanaf vrijdag
 38. Jessy'
 39. Ducktape
 40. bRuud
 41. Robert Ⓒ
 42. Wavve
 43. Kinga
 44. Sporrrrrt49
 45. BEGSXR
 46. BetermetdeMotoropWeg
 47. RoelNL
 48. FrankFJR
 49. Tim86
 50. Clown683


Reservelijst
Als je om de een of andere reden niet mee kunt, kun je proberen je kaartje te verkopen aan iemand uit deze lijst

  Financiën
  De prijs is 197,50 Euro per persoon voor de vier nachten inc. avondeten & ontbijt. Dit is inclusief de BBQ op zaterdag maar exclusief drank.

  Om zeker te zijn van een plaatsje moet je het hierboven genoemde bedrag overmaken op IBAN:NL02INGB0005160966 (Postbankrekening 5160966 t.n.v. W.R. Wolters) zet je MF naam erbij!
  Zodra ik je betaling binnen heb verplaats ik je naam naar het definitief lijstje zodat je kunt zien dat ik het geld binnen heb.

  edit:
  *** vlot/tijdig betalen word gewaardeerd want zolang niet alle bedden "verkocht" zijn zit ik er met privé geld in....
  Drankpot
  Alle drankjes komen op één rekening per deelweekend. Je betaald dan gewoon het hoofdelijk gemiddelde. Echt, dat komt de gemoedelijkheid ten goede.
  Wel zijn er regeltjes om excessen te voorkomen:
  • na 12 uur (00.00) gewoon je drankje betalen
  • geen shotjes en sterke drank; alleen bier, fris en koffie/thee
  Afspraken
  • Zorg dat je motor in orde is: in een weekend (nood)onderhoud regelen gaat niet werken. Liever een beurtje van tevoren, zorg voor goede remmen: we gaan immers wel de bergen in. Twijfel niet over je banden: monteer gewoon nieuwe. Als je huidige banden nog redelijk of zelfs goed zijn kun je die altijd bij thuiskomst nog terugleggen en in Nederland oprijden. Zorg dat je geschikte banden monteert; met circuitbanden ga je het niet uitrijden bijvoorbeeld. Rammelt er wat, twijfel je over een olielekkage of je elektra; laat het fiksen! Echt, geloof me; als je ver van huis met panne staat, ook nog in een weekend, dan word je daar niet blij van en de andere rijders ook niet want omdat we in groepjes rijden en niemand laten stikken betekent stilvallen dat iedereen stil staat..
  • Iedereen wordt geacht deze toerrit zelfstandig te kunnen rijden. Dit houdt in dat je de route tenminste bij je hebt of liever de beschrijving zichtbaar op je motor bevestigt. Dat kan door de route in een tanktas te stoppen of in een routerol te bevestigen. Route beschrijvingen worden op aanvraag vooraf via de mail verstrekt.
  • De volgorde die bij het vertrek of na een stop ontstaat is de volgorde waarin we rijden, er wordt niet ingehaald, deze afspraak is kei en kei hard (echter zonder handhaving. Weet wie er voor je rijdt maar ook wie er achter je rijdt, wacht op ieder punt in de route waar twijfel kan zijn over de te volgen richting (kruisingen, splitsingen, rotondes) op de rijder achter je. Ga zo wachten dat je zeker weet dat degene die achter je rijdt jou ziet. Rij pas verder als je zeker weet dat je gezien bent. De rijder achter je zet zijn knipperlicht aan waardoor je weet dat hij ook die richting op gaat. Op deze manier raken we niemand kwijt.
  • Rij je eigen tempo. Laat je niet verleiden om de rijder voor je bij te sloffen want voor je het weet rij je boven je kunnen en vlieg je eraf... Vertrouw erop dat men wel op je wacht.
  • Laat je niet verleiden nét zo hard door de bocht te gaan als de rijder vóór je, rij je eigen snelheid
  • Rij voor jezelf. Bepaal zelf wanneer je kunt inhalen of oversteken, volg niet zomaar de rijder vóór je.
  • Rij baksteensgewijs (behalve in bochten), maar let op de onderlinge afstand en ga niet op de wegbelijning rijden want dat wordt door de sterke arm niet gewaardeerd.
  • Zorg voor een goede reis- bagage- ongevallen-verzekering zodat jij én je motor door de verzekeringsmaatschappij vervoerd kunnen worden naar Nederland als dat onverhoopt nodig mocht zijn.
  • Iedereen die meerijdt in deze toerrit gedraagt zich als een nette motorrijder. Ook jij bent het visitekaartje van MF :W  Aansprakelijkheid bij "Hét MF Motorweekend 2017
  Initiatoren aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor ongevallen en/of gebeurtenissen waarbij personen en/of voorwerpen zijn betrokken, zowel van deelnemers als derden. Elke deelnemer(-ster) rijdt geheel voor eigen risico en verantwoordelijkheid en dient tenminste WA-verzekerd te zijn (dit geldt voor zowel de persoon als de motor). Door uw inschrijving verklaart u nimmer de initiatoren aansprakelijk te zullen stellen voor handelingen door derden en/of schade voor, tijdens of na "Hét MF Motorweekend 2017".
  nb: Ofschoon MF in de titel benoemd wordt houd de verantwoordelijkheid van motor-forum.nl op bij het beschikbaar stellen van het onlinediscussieforum.
  KingCoder wijzigde dit bericht op woensdag 31 mei 2017 22:38 (134%)
  Hét Motorweekend 2019 Ga je mee?
  Twitter!
  IBA #38567 - www.ironbutt.com

  Adventures

  Berichten:
  133
  Reg. datum:
  22 mei. 2013
  Locatie:
  Leeuwarden
  Top! OVB voor mij!
  Life is Bright

  Tiger 1050

  Berichten:
  2.960
  Reg. datum:
  25 mei. 2011
  Locatie:
  Eindhoven
  ROUTES (toegevoegd op 8 mei 2017)

  Beste allen, de routes zijn HIER te vinden.

  Let op:

  • De routes zijn gemaakt in kaartversie NTU 2018.10.
  • Naast de routes zijn er ook tracks beschikbaar. Voor de wat oudere toestellen (op basis van NT kaarten) is dat de gemakkelijkste manier om de routes te importeren. Laat het toestel zelf een route maken vanaf de tracks (en zet herberekenen uit).
  • Voor de nieuwere toestellen kun je de GPX file in het toestel zetten en de routes rechtstreeks importeren. Zet de GPX file liefst niet op de SD kaart. Dat leidt tot andere resultaten en soms tot herberekenen / vlaggetjes, toch Herman?
  • De via-punten, routes en tracks beginnen met MFW17. Dat is handig bij het verwijderen later. Ook zijn alle via-punten aan een categorie gekoppeld, waardoor deze in het toestel in een apart mapje terecht komen. Verder zijn start-tijden toegevoegd om de sortering in het toestel goed te krijgen.
  • Bij de lunchstop van zondag is het menu opgenomen in het waypoint.
  • Voor het pontje op de terugweg betaal je 1,30 euro. Let op dat je dat contant hebt. Is wel zo gemakkelijk.
  • Breng voldoende contant geld mee! We stoppen NIET om te pinnen, want daar komen alleen maar ongelukken van :P
  • De voorrijder heeft altijd gelijk.
  blihi wijzigde dit bericht op dinsdag 09 mei 2017 16:33 (185%)
  The neighbour's grass always looks greener, because it's fertilized with bullshit

  Irritantje

  Berichten:
  5.361
  Reg. datum:
  09 sep. 2009
  Locatie:
  Bedum
  Mooi! Ovbtje
  cbr600f R 1100 GS

  Berichten:
  35
  Reg. datum:
  24 okt. 2013
  Locatie:
  Den Haag
  Eddytoo en ik OVB :)

  president ?? who ?? WHAT :? :?

  Berichten:
  6.358
  Reg. datum:
  13 dec. 2002
  Locatie:
  Heerhugowaard
  geplanned en en betaald !
  zet mij maar op definitief ! ik ben erbij !

  *O* *O* *O* *O*

  @ Boudewijn, bedje in StayOgay ook graag :)
  FastFriend wijzigde dit bericht op dinsdag 07 juni 2016 09:43 (54%)
  problemen ?? .... uitdagingen ?? ....
  Ik heb een zoon !!!!

  Berichten:
  14.480
  Reg. datum:
  14 jun. 2005
  Locatie:
  Voorburg
  Nieuwe kans uitgezocht om een skipiste te pakken?

  Zou je mij ook op het lijstje willen zetten?
  Een zwarte!

  once upon a time

  Berichten:
  3.230
  Reg. datum:
  08 jul. 2011
  Locatie:
  De Westhoek
  Zie wat ik hier vind.
  BMW R1200GSA - If you don't have anything nice to say, say something witty and sarcastic.

  KTM990smt

  Berichten:
  6.538
  Reg. datum:
  08 dec. 2003
  Locatie:
  Termunten
  Ik ben er ook weer eens bij :Y Is mooi sturen daar :]
  je moet eerst verdwalen om je doel terug te vinden - rondetijd op Assen : 2:06:6 min.

  Groepsdier

  Berichten:
  4.349
  Reg. datum:
  17 sep. 2003
  Locatie:
  Noord-Holland
  Leuk! Ga ik ook weer volgen *O*
  ZXR400 '93
  GSX-R600 K6 crescent

  KTM 450SX
  Ducati Multistrada 1200 ABS
  Honda XR600R
  KTM 350SX

  Berichten:
  213
  Reg. datum:
  24 mrt. 2009
  Locatie:
  Delft
  Leuk, ik ga er weer bij zijn!

  POSSESSED!!!

  Berichten:
  37.141
  Reg. datum:
  15 mei. 2006
  Locatie:
  Driel
  quote:
  blihi schreef op 07 juni 2016 @ 09:01:
  OVB!

  Ik stel voor om als startpunt meteen StayOkay af te spreken. Dan reserveer ik deze post voor updates rondom StayOkay!

  Was Meddo niet leuker? Of is rijden vanaf Maastricht leuker? ;)
  Bye bye love...

  Insta: maskedclown_official

  POSSESSED!!!

  Berichten:
  37.141
  Reg. datum:
  15 mei. 2006
  Locatie:
  Driel
  Oh ja, natuurlijk zijn wij er ook bij! *D
  Bye bye love...

  Insta: maskedclown_official

  Tiger 1050

  Berichten:
  2.960
  Reg. datum:
  25 mei. 2011
  Locatie:
  Eindhoven
  Wij?
  The neighbour's grass always looks greener, because it's fertilized with bullshit

  VFR 800 Vtec ABS '03

  Berichten:
  278
  Reg. datum:
  18 mei. 2007
  Locatie:
  Veenendaal
  quote:
  Clown683 schreef op 07 juni 2016 @ 10:48:
  Oh ja, natuurlijk zijn wij er ook bij! *D


  Wij? })
  Honda CBR600 f '98 - Honda VFR 800 VTEC ABS '03

  VFR 800 Vtec ABS '03

  Berichten:
  278
  Reg. datum:
  18 mei. 2007
  Locatie:
  Veenendaal
  Zet mij ook maar op de lijst, datum is gepland in de agenda!
  Honda CBR600 f '98 - Honda VFR 800 VTEC ABS '03

  zing een liedje voor mij

  Berichten:
  5.567
  Reg. datum:
  04 jan. 2005
  Locatie:
  Oosterhout (Noord Brabant)
  Hier een ovbtje
  27-10-03: Honda CBR600F 1993
  20-04-07: Yamaha YZF R1 1998
  20-10-07: Kawasaki Z1000 2004

  04-08-12 Honda Shadow 1100 1997
  26-07-14 Honda VFR 800 2002
  01-07-17 Yamaha FZS 1000 2002

  Begeißterungsmeißter

  Berichten:
  11.235
  Reg. datum:
  09 jan. 2002
  Locatie:
  Oss
  huh?


  edit:
  vautje, ik wilde de OP editten en maakte een nieuwe tsss
  KingCoder wijzigde dit bericht op dinsdag 07 juni 2016 12:10 (189%)
  Hét Motorweekend 2019 Ga je mee?
  Twitter!
  IBA #38567 - www.ironbutt.com

  Berichten:
  75
  Reg. datum:
  30 jul. 2010
  Locatie:
  Hoevelaken
  quote:  Jahaa wij :+
  Honda VFR750F – Hyosung GT650

  Berichten:
  14.480
  Reg. datum:
  14 jun. 2005
  Locatie:
  Voorburg
  quote:
  KingCoder schreef op 07 juni 2016 @ 12:09:
  huh?


  edit:
  vautje, ik wilde de OP editten en maakte een nieuwe tsss

  Hoe kun jij een bericht 189% editten? :?
  Een zwarte!

  KTM1190 Adventure

  Berichten:
  929
  Reg. datum:
  26 sep. 2005
  Locatie:
  Oss
  Yess ben ook weer van de party *O*

  Multistrada 1200S Touring 2012

  Berichten:
  17.273
  Reg. datum:
  05 sep. 2003
  Locatie:
  Zwolle (Overijssel)
  Stay-so-gay maastricht voor Sauerland ?????? Beetje uit de richting .... :9

  Maar OVB ben ik er bij ( Sauerland, niet Maastricht)
  Ted wijzigde dit bericht op dinsdag 07 juni 2016 12:38 (26%)
  Dé grote berichten poster & editer
  eiFFel Eifel, enigSTe enige, motEr motor & me mijn

  Gaan

  Berichten:
  7.873
  Reg. datum:
  24 feb. 2005
  Locatie:
  Koedijk
  Oke dan. Ik ben er ook (weer) bij :P

  OVB?


  Weer iets met een combi van camping/hotel?
  Hansss wijzigde dit bericht op dinsdag 07 juni 2016 12:45 (34%)
  This is a bloody great Bike....!

  TL = TL, R = S

  Berichten:
  7.337
  Reg. datum:
  02 feb. 2007
  ja, ik wil graag herkansing voor 2010 O-)
  Suzuki TL1000

  Con cedo nulli

  Berichten:
  351
  Reg. datum:
  16 okt. 2014
  Locatie:
  almere
  ja wij ( moi et ytje2wheels)gaan ook weer graag mee :] 8-)
  Yamaha XT 660 Tenere

  Select Forum

  © 2001-2018 Motor-Forum - Served by Webserver 3

  Cookies?

  Motor-Forum maakt gebruik van cookies om de website correct te laten functioneren, voor analyse en verbetering en om relevante advertenties te tonen.
  Door gebruik te maken van Motor-Forum geef je aan hiermee akkoord te zijn. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen aan te passen.