Motor-Forum

Select Forum

Kawasaki ER6F 25kw of Ninja 300?


Berichten:
8
Reg. datum:
12 jan. 2017
Hoi allemaal,

Ik ben op zoektocht naar een leuke motor voor een A2 rijbewijs.

Ik ben verliefd geworden op de Yamaha R3, maar gezien het feit dat deze nog erg nieuw is is deze me vaak echt te duur.

Het lijkt er nu op dat het een Kawasaki Ninja 300 gaat worden óf een ER6F. Die laatste zou moeten worden geknepen tot 25KW.

Nu is mijn vraag, wat is de slimme keuze? De ER6F kan ik later gewoon terug laten schroeven naar vol vermogen natuurlijk maar ik vraag me echt af of zo'n ding wel een beetje wil wanneer hij geknepen is.. Ze staan ook vaak aangeboden met vol vermogen dus proefrijden met 25KW zit er niet zo snel in denk ik.

Hoor graag jullie gedachten (of ervaringen natuurlijk, nog beter) hierover!

Nu met 2 cilinders!

Berichten:
20.788
Reg. datum:
11 jul. 2001
Locatie:
Kissimmee, FL
ER-6 want meer koppel. Maar ook een stuk zwaarder... die Ninja 300 weegt niets en dat is ook erg leuk, maar je mist gewoon net even de trekkracht bij het opendraaien van het gas. Sowieso op beiden gaan rijden, er zullen vast nog wel 25kW ER-6jes te vinden zijn? Die vanaf 2012 kunnen op 35kW.
Startersmotor.nl - 11kW-35kW | 35kW Motorverzekering | YouTube

Select Forum

© 2001-2018 Motor-Forum - Served by Webserver 3

Cookies?

Motor-Forum maakt gebruik van cookies om de website correct te laten functioneren, voor analyse en verbetering en om relevante advertenties te tonen.
Door gebruik te maken van Motor-Forum geef je aan hiermee akkoord te zijn. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen aan te passen.