Motor-Forum

Select Forum

MV Agusta terug van weg geweest: drie nieuwe modellen


MF Redactie

Berichten:
6.913
Reg. datum:
14 jul. 2007
Locatie:
Drechtsteden
Na een turbulent jaar voor MV Agusta, vanwege onder meer financiŽle problemen, lijkt het tij eindelijk gekeerd voor de motorbouwer uit Varese. Giovanni Castiglioni, chef de clinique van MV, zegt dat we dit jaar nog een nieuwe motorfiets kunnen verwachten, en in 2018 zelfs twee compleet nieuwe modellen.

http://www.motormeuk.nl/download_file/6366/f925a7a24d8556474d635fa99b25515b


Dit jaar viel de MV Agusta stand op de EICMA in Milaan ietwat tegen, vanwege het ontbreken van nieuwe modellen. Dat wordt dit jaar wel anders volgens Castiglioni. Hij geeft aan dat er dit jaar op de EICMA een nieuwe 4-cilinder Brutale te zien is.

Wat we nog meer kunnen verwachten van de Italiaanse motorboer is slechts gissen. Wat zeker is dat het hele 4-cilinder segment van MV aan vernieuwing toe is, en niet alleen de Brutale. Wel gaf Castiglioni aan dat de F4 geen prioriteit heeft. En dan is er nog het Euro4 verhaal: een aantal modellen zoals de Rivale, Stradale en eerder genoemde F4 hebben geen Euro4 homologatie. Die zullen dus vermoedelijk geŁpdatet worden, of uit het assortiment gehaald worden.

Hoewel MV misschien nog een stuk te gaan heeft, klinkt het voorlopig als positief nieuws.


Bron: AsphaltandRubber
KTM 1190 Adventure '17 EDS/TPMS & een Thundercatje

Select Forum

© 2001-2018 Motor-Forum - Served by Webserver 3

Cookies?

Motor-Forum maakt gebruik van cookies om de website correct te laten functioneren, voor analyse en verbetering en om relevante advertenties te tonen.
Door gebruik te maken van Motor-Forum geef je aan hiermee akkoord te zijn. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen aan te passen.