Motor-Forum

Select Forum

MF Journalist: Triumph Bonneville Tryout


Admin

SMS BAN AAN naar 4636

Berichten:
37.109
Reg. datum:
24 jan. 2002
Locatie:
Veldhoven (Noord Brabant)
Functie:
Admin
Dearest people van het MF gilde,

In samenwerking met de distinguished gentlelady's van Triumph Nederland heeft Motor-Forum binnenkort weer een smashing dag in petto. Schrijf je in en maak kans een dag de roadtester uit te hangen op de fraaie 'klassiekers' uit Triump's Bonneville lijn. Blimey!

Bonnie Bonnie
Deze testdag vindt plaats op donderdag 4 mei. Tijdens deze dag ga je uitgebreid kennismaken met en rijden op de volgende vijf Triumph's (modelnaam tevens link naar meer info):


Hoe ziet de dag eruit?

De dag begint om 10 uur in Alkmaar. Het programma ziet er op hoofdlijnen als volgt uit (onder voorbehoud):
  • 10:00 – Ontvangst met koffie. Korte uitleg over de motoren en de dag
  • 10:30 – Vertrek
  • 11:30 – Koffie
  • 12:30 – Professionele fotografie door Target Press op een geschikte locatie en voortzetting van de route
  • 13:30 – Terugkeer in Alkmaar en lunch
  • Tot 16:00 – Mogelijkheid om nog een keer te wisselen van motor en ervaringen te delen.

In totaal rijd je dus zo'n 100km, tijdens de route is er voldoende ruimte om te wisselen van motor, zodat je ze allemaal kunt uitproberen. Na de tocht is er de mogelijkheid om nog een stukje te rijden op eigen gelegenheid en te praten met de importeur. Verder is er gedurende de gehele dag voldoende mogelijkheid om vragen te stellen over de motoren.

De dag eindigt om uiterlijk 16:00 uur.

Van je ervaringen op deze dag wordt een artikel geschreven. Hiervoor lever je achteraf je input aan ons aan en ook op de dag zelf zal al om je feedback/eerste indruk worden gevraagd. Al deze meningen worden vervolgens verwerkt in een verslag dat op MF en Motorshopper wordt gepubliceerd.

Naar wie zijn we op zoek?

We zoeken vijf MFers die interesse hebben in de motoren die we op deze dag gaan testen. Dat betekent niet dat er verwacht wordt dat je er ÚÚn wilt gaan aanschaffen, maar het concept van de motoren moet je aanspreken: klassieke uitstraling met de motortechniek en betrouwbaarheid van nu.

Hoe doe je mee?

In totaal zoeken we vijf deelnemers aan deze unieke test. Wil je meedoen, stuur dan uiterlijk zondag 30 april 2017 een email naar mfjournalist@motor-forum.nl met als onderwerp Triumph Bonneville testdag en in het bericht de volgende informatie:

  • Je naam, leeftijd en geslacht.
  • Je nickname op MF.
  • De reden waarom jij deze Triumph's graag wilt testen.
  • Je huidige motor (merk, type en bouwjaar)

Uit alle inzenders kiezen wij samen met de importeur de vijf gelukkige winnaars

Het maakt niet uit welk type of merk motorfiets je op dit moment rijdt, iedereen die ge´nteresseerd is in dit type motor kan zich dus inschrijven.
MF @ Facebook - MF @ Twitter - Motormeuk @ Twitter

Admin

SMS BAN AAN naar 4636

Berichten:
37.109
Reg. datum:
24 jan. 2002
Locatie:
Veldhoven (Noord Brabant)
Functie:
Admin
De hierna volgende informatie is afkomstig van Triumph NederlandTriumph Street Scrambler

5356.jpg
Net als de nieuwe Street Cup in het Street Twin-assortiment van 2017, bouwt de compleet nieuwe Street Scrambler voort op het imago van moderne en laagdrempelige pleziermotor dat aan de moderne Bonneville Street Twin kleeft en voegt daar een flinke update op de functionaliteit van de iconische Triumph Scrambler aan toe.

Functionele Scrambler-stijl

De compleet nieuwe Street Scrambler is ontwikkeld om de stijl van de Scrambler doelmatiger en mooier te maken, met unieke kenmerken en details.

Naast dezelfde moderne stijlprincipes die ook in de Street Twin terugkomen, heeft de nieuwe Street Scrambler het iconische silhouet van de Bonneville, met strakke lijnen, minimale carrosserie en moderne afwerkingsdetails, zoals de elegante brandstoftank met afsluitbare dop, de zwarte, gewelfde motorkappen met het Triumph-logo en motorlabel, het enkelvoudige gasklephuis met aluminium afwerking en de opvallende uitlaatklemmen op de cilinderkop en de uitlaatbocht.

Zoals je van een motorfiets met zo'n naam en traditie mag verwachten, heeft de Street Scrambler tal van karakteristieke afwerkingsdetails, zoals:

- Standaard uitwisselbaar passagierszadel en aluminium bagagerek

- Demontabele passsagiersvoetsteunen en beugels

- Stalen, slipvaste avontuurlijke 'Bear Trap'-voetsteunen voor

- Offroad-carterbeschermplaat

- Geribbeld duozadel in Alcantara-uitvoering met contrasterende stiknaden en Triumph-logo

- Aluminium koplampbeugel en zwarte sierring op de koplamp

- Opvallend zijpaneel in racestijl voor de nummerplaat

- Nieuwe voorspatbordsteunen in verband met het grotere wiel

- Unieke tweecomponenten-tankrubbers voor een betere grip

- Nieuwe, moderne spiegels

De eersteklas afwerking van de complete Bonneville-lijn komt terug in de details, waaronder unieke motorlabels van wapenstaal, tanklogo's van echt geborsteld aluminium, zwarte sierring voor de koplamp en wijzerplaten met details van machinaal bewerkt staal.

De compleet nieuwe Street Scrambler is leverbaar in drie spannende lakschema's:

- Jet Black

- Matt Khaki Green

- Korosi Red en Frozen Silver met handgeverfde sierlijnen in Jet Black en unieke striping op de tank

Betere prestaties

Sinds de Scrambler van de vorige generatie is veel vooruitgang geboekt voor de motor, de uitlaat en de rijhulptechnologie. De nieuwe Street Scrambler levert dan ook nog betere prestaties en een nog betere rijbeleving.

Het lovend ontvangen 900-cc Bonneville HT-motorblok geeft de Street Scrambler veel meer koppel en vermogen in het laag en middelhoog toerenbereik, ideaal voor net buiten de stad en licht terreinrijden. Een van de belangrijkste updates op het oorspronkelijke Bonneville-blok is dat de motor van 900 cc een kenmerkend ontstekingsinterval van 270 graden heeft voor een soepele, lineaire vermogensafgifte door de vijfversnellingsbak.

De elektronische gasklepregeling en de zorgvuldig in de unieke stijl van de Street Scrambler weggewerkte, geavanceerde vloeistofkoeling leiden naast een snellere gasrespons, een lagere emissie en een lager brandstofverbruik ook tot een groter rijcomfort, omdat de motor soepeler draait en alerter op de besturing reageert. In combinatie met het langere onderhoudsinterval van 16.000 km, brengt dit de eigendomskosten drastisch omlaag.

De compleet vernieuwde, hoog gemonteerde dubbele Scrambler-uitlaat van fraai roestvrij staal produceert een uniek scrambler-geluid. Het katalysatorhuis is vernuftig ge´ntegreerd in het uitlaatspruitstuk, dat uitloopt in dempers van geborsteld roestvrij staal met stijlvol contrasterende zwarte hitteschilden.

Meer functionaliteit

De verbluffend authentieke Scrambler-stijl gaat gepaard met moderne functionaliteiten voor een optimale precisie, beheersing en veiligheid en een heel scala van geavanceerde rijhulptechnologieŰn.Triumph Street Cup

5193.jpg
De Street Cup ontleent zijn naam aan de wereld van clubraces en de hele houding, persoonlijkheid, uitstraling en stijl zijn dan ook die van een moderne, gepersonaliseerde cafÚracer voor de motorrijder van nu.

Volgens dezelfde eigentijdse specifieke stijlprincipes als de Street Twin heeft de nieuwe Street Cup het iconische Bonneville-silhouet, dat wordt gecombineerd met strakke lijnen, een minimale carrosserie en een moderne afwerking. Daartoe behoren gegoten velgen, een elegante brandstoftank met afsluitbare tankdop, zwarte gesculptuurde sierkappen met de driehoekige Triumph-markeringen en Bonneville-badge, een elegant enkel gasklephuis met aluminium sierdeksel en karakteristieke spruitstuk en uitlaatklemmen met koelvinnen.

Zoals de naam al doet vermoeden, is de nieuwe Street Cup ook overladen met de duidelijke, fraaie sportelementen van een sportmotor voor de stad, zoals:

Een authentiek tweepersoonszadel met een bovenpaneel met Alcantara-effect, dat schitterend wordt geaccentueerd door een contrasterend zilverkleurig stiksel. Een zadelkap als van een cafÚracer in de kleur van de carrosserie met nummerplaatversiering. Gemakkelijk te verwijderen om ruimte voor een achterzadel vrij te maken. Een fly-screen in aangepaste kleur met bijpassende versiering. Moderne stuureindspiegels met gesmede steunen. Dubbele meters met gepolijste, roestvrijstalen sierranden net als op de Thruxtons. Voetsteunen in Thruxton R-stijl. Gesmede koplampsteunen van de Thruxton met gespoten koplampschaal en sierrand. Sportieve vorkbeschermers in plaats van de klassieke voorvorkrubbers van de Street Twin. Stijlvolle zwarte richtingaanwijzers.

De hele motorfiets heeft een ongelooflijk hoogwaardige afwerking, met handgespoten lijnen op de tank, gestreepte velgen, goudkleurige motorbadges, en unieke stickers en Triumph-tankbadges.

Er is keuze uit twee boeiende kleurencombinaties: Racing Yellow met Silver Ice en handgespoten lijnen in Jet Black en velgen met strepen in Racing Yellow; of Jet Black met Silver Ice en handgespoten goudkleurige lijnen en velgen met goudkleurige strepen.

Stabiliteit, wendbaarheid en mogelijkheden van een sportmotor voor de stad

Helemaal in overeenstemming met zijn uitstraling van 'wegracer' is de Street Cup ontwikkeld met een meer dynamische en sportgerichte ergonomie, zonder dat afbreuk wordt gedaan aan het dagelijks comfort. In vergelijking met de Street Twin zit de bestuurder iets hoger en verder naar achteren en is het stuur iets lager en een beetje meer naar voren geplaatst. Dat resulteert in een intensere zitpositie en beter gebruik van het lichaam bij het sturen.

Het nieuwe karakteristieke 'Ace'-stuur is verlaagd en de nieuwe modelspecifieke achtervering is langer (maar wel met dezelfde wielloop van 120 mm als de Street Twin), zodat de achterkant is verhoogd en de stuurhoek steiler is. De combinatie met de sportieve rijhouding maakt de motorfiets bijzonder wendbaar.

De specificaties van de Street Cup zijn verder verhoogd met een nieuwe waardevolle zwevende axiale Nissin-remklauw met 2 zuigers en een zwevende remschijf.

Bereikbaar voor alle motorrijders

Net als de Street Twin is het chassis van de nieuwe Street Cup gericht op vertrouwenwekkend en avontuurlijk rijgedrag. De Street Cup heeft dezelfde ergonomische eigenschappen en een laag zadel van 780 mm hoogte voor stilstaan en manoeuvreren met de voeten plat op de grond. Dat maakt deze motorfiets zo bereikbaar en een plezier voor ieder type motorrijder.

Opwindende prestaties


Het veelgeprezen 900-cc Bonneville-motorblok met een hoog koppel van de Street Twin maakt de Street Cup bijzonder geschikt voor krachtexplosies in de stad en bochtenwerk bij snelle ritten op B‑wegen. Het 900-cc blok betekent een belangrijke update voor het oorspronkelijke Bonneville-platform en heeft een ontzagwekkende ontstekingshoek van 270░ voor een vloeiende, lineaire vermogensafgifte via de soepele vijftraps versnellingsbak.

Ten opzichte van de vorige generatie is het maximumkoppel met 18% verhoogd en het aantal pk's in het middenbereik met 22%, zodat de motor vermogen precies op de juiste plaats levert met een maximum van 80 Nm bij 3200 t/min.

De verbeterde gasrespons van Triumph's elektronische gasklepregeling en de geavanceerde vloeistofkoeling, die subtiel zijn ge´ntegreerd in de karakteristieke lijnen van de Street Cup, verbeteren de emissie en verlagen het brandstofverbruik met maximaal 36% ten opzichte van de vorige generatie. In combinatie met het nieuwe verlengde onderhoudsinterval van 16.000 km worden de totale gebruikskosten dus aanzienlijk verlaagd.

De volledig nieuwe opvallend kortere en lichtere, dubbele, opwaarts gebogen geluiddempers van de Street Cup leveren met hun Satin Black mantel en roestvrijstalen eindkap het onmiskenbare geluid van een Britse twin, met een unieke uitlaatklank die past bij het klassieke sportkarakter: rijk, diep en vol.

Echte functionaliteit

De Street Cup combineert de specifieke no-nonsense look van de Street Twin met moderne functies voor maximale precisie, controle en veiligheid en is dan ook voorzien van een compleet scala aan technologische voorzieningen voor de berijder.
Triumph Bonneville T120


3874.jpg
De tijdloze stijl en het legendarische karakter van de oorspronkelijke Bonneville is herboren in de stijlvolle en authentieke Bonneville T120 en de bijzonder coole Bonneville T120 Black. Beide zijn vervaardigd met zeer veel aandacht voor details, kwaliteit en afwerking, die alleen worden geŰvenaard door de functionaliteit en de prestaties van deze echt moderne klassieker.

Met aandrijving van het geheel nieuwe 1200 cc-blok met hoog koppel van de Bonneville, dat wordt gevoed met schitterende, authentiek vormgegeven dubbele gasklephuizen. Deze motor is ontworpen voor meer koppel, zowel onderin als over het hele toerentalbereik. De authentieke peashooter-uitlaten leveren dat onmiskenbare geluid van een Britse twin.

Het chassis en de vering van beide uitvoeringen zijn geheel nieuw ontworpen voor hele dagen rijcomfort, iedere dag, de hele dag, met of zonder duopassagier. Hier worden kenmerkende rijeigenschappen van Triumph zoals neutraliteit, wendbaarheid en stabiliteit gecombineerd met hoge functionaliteit en comfort.

Ge´nspireerd op de legendarische Bonneville uit 1959 en vormgegeven met meer van het legendarische DNA van het origineel. Zowel met een aanzienlijk luxueuzere afwerking en schitterende authentieke details als een reeks standaardvoorzieningen die een nieuwe norm inluiden.

Met een beroemde achtergrond, nadrukkelijke aanwezigheid en prestaties vormen de authentieke en stijlvolle Bonneville T120 en de ruige, venijnige T120 Black een fraaie evolutie van een tijdloze legende.

Nieuwe 1200cc-motor met 'hoog koppel'

Het unieke karakter van de Bonneville T120 komt tot uiting in de nieuwe 1200-cc parallelle-twinmotor met 8 kleppen en 'hoog koppel'.

Dit is speciaal voor de moderne klassieke rijstijl ontwikkeld met een directe, opwindende vermogensafgifte en produceert op zijn top een koppel van 105 Nm bij slechts 3100 t/min – een verbluffende toename van 54% ten opzichte van de vorige generatie.

Met de bijzonder nauwkeurige en directe respons op het gas van Triumph’s nieuwe generatie elektronische gasklepregeling en motormanagementsysteem, is de zestraps 1200-cc Bonneville-motor voorzien van een karaktervolle toon en een ontstekingsinterval van 270 graden voor een soepele, lineaire vermogensafgifte.

Het motorprofiel is fraai vormgegeven met belangrijke traditionele stijlelementen van de legendarische Bonneville-motoren uit de jaren '60, met een subtiele verwerking van eigentijdse componenten om het iconische silhouet van het blok te behouden. Het niveau van de afwerking heeft ook een nieuw hoogtepunt bereikt, met geborsteld aluminium sierkappen voor de motor en elegante bronzen details op de T120, en zwarte sierkappen met bewerkte aluminium details op de T120 Black.

Achter het stijlvolle uiterlijk van de nieuwe 1200cc-motor gaat een geavanceerd vloeistofkoelsysteem schuil, dat zorgvuldig ge´ntegreerd is voor een minimale visuele impact, maar wel bijdraagt aan een lagere emissie en een beter brandstofverbruik.

Tot slot sluiten de geheel nieuwe, elegante peashooter-uitlaten aan op een rechttoe-rechtaan-ontwerp dat wordt bereikt met een ingenieus dubbelwandig verloop van de pijp via het katalysatorhuis en weer naar buiten. Deze machine maakt het echte geluid van een Britse twin, met een diepe, volle klank van de uitlaat die volledig past bij het karakter van de T120, op een niveau dat je wenst en verwacht.

Moderne functionaliteit

De Bonneville T120 en T120 Black vormen een nieuwe norm voor functionaliteit van moderne klassiekers met ruime technologische voorzieningen, die de berijder helpen met geavanceerde controle, veiligheid en volledig vertrouwen en die subtiel en compromisloos zijn ge´ntegreerd om de authentieke stijl en het karakter van een Bonneville te behouden.

Beschikbaar in de volgende kleuropties

De Bonneville T120 is verkrijgbaar in vier klassiek ge´nspireerde kleurenschema's:

Cranberry Red en Aluminium Silver, met handgespoten sierlijnen
Jet Black en Pure White, met handgespoten sierlijnen
Jet Black
Cinder Red

De T120 Black is verkrijgbaar in twee ruige, venijnige kleurenschema's:

Jet Black
Matt GraphiteTriumph Bonneville Bobber

5391.jpg
Triumph brengt de gloednieuwe premium custom Bonneville Bobber uit, de nieuwste aanvulling op de Bonneville-familie. De jongste telg in de unieke reeks maatwerk-bobbers van Triumph, die teruggaat tot de jaren 1940, is een echte bobber die een minimalistische stijl, een krachtige uitstraling en een functioneel ontwerp in zich verenigt.

Door een Bonneville T120 tot het hoogst noodzakelijke te strippen, blijven alleen de kenmerken van een echter bobber over, met strakke lijnen en een lage zithouding, een solozadel, een breed stuur, een minimale carrosserie en koplamp, een gewelfde tank, spaakwielen, een breed achterwiel en uiteraard de onmisbare hardtail-look.

Tot de vele functies van de bobber behoren onder meer een authentieke accubak met roestvrijstalen band, stuureindspiegels, een halfrond achterspatbord, een dubbel gasklephuis vermomd als carburateur, een klassieke, op de trommelrem ge´nspireerde achternaaf, een nieuw zijpaneel en kettingwieldeksel met afneembare inspectiedop.

De bobber is voorzien van een scala aan eersteklas afwerkingsdetails, waaronder bronzen 1200HT-motoremblemen en het driehoekige Triumph-logo, geborstelde motorkappen, afsluitbare tankdop met merklogo en stuurverhogers in zilversatijn en grafiet.

Er kan gekozen worden uit drie kleuropties:

- Ironstone, matglanzend

- Morello Red

- Jet Black

Elegante technische innovatie

De bobber heeft als eerste in zijn klasse een verstelbare zitpositie in de vorm van een fraai gemaakt nieuw solozadel, dat zijn ergonomie en comfort dankt aan een aluminium bodemplaat en een bestikt kussen van dik schuim. Samen met het zadel kan ook de minimalistisch uitgevoerde klok aan de lichaamslengte en rijstijl van de bestuurder worden aangepast.

Dankzij de sleufconstructie van het zadel kan het omhoog en naar voren gezet worden voor een dynamische rijstijl in roadster-positie en omlaag en naar achteren om in een conventionele rijpositie te cruisen. Vervolgens kunnen ook de meters met eenvoudig op de zitpositie en rijstijl van de bestuurder worden afgestemd.

Door de lage zithoogte van 690 mm in de lage zadelstand, is de Bonneville Bobber is voor werkelijk alle motorrijders geschikt.

De voor een bobber kenmerkende hardtail-look is te danken aan een innovatieve en unieke, kooivormige swingarm met bobbins-montagepunten voor een motorbok en een verborgen achtervering.

Als sluitstuk van de technische innovatie fungeren de voor de Bonneville kenmerkende strakke en compacte bouw, met rechte uitlaat en verborgen katalysatorhuis, en de integratie van rijhulptechnologie zoals de ECU, de ABS-modulator en de startonderbreker.

Rauw geluid en sensationele rijeigenschappen

Dankzij de nieuwe Bonneville HT-motor, levert de Bobber een toonaangevend koppel dat garant staat voor een enerverende hotrod-rijervaring en een rauw uitlaatgeluid. De lovend ontvangen 1200 cc-motor met hoog koppel, die ook de Bonneville T120 aandrijft, is voorzien van een speciale bobber-instelling om meer koppel en vermogen te leveren in het lage toerenbereik. Het ontstekingsinterval van 270░ zorgt voor een soepele, lineaire vermogensafgifte door de soepel schakelende zesversnellingsbak.

Om de rijeigenschappen te optimaliseren zijn speciaal voor de bobber een unieke dubbele luchtfilterkast met twee filters, een uniek inlaat- en uitlaatsysteem en een nieuwe uitgaande as ontwikkeld.

Het machtige geluid van de Bobber is te danken aan het schitterend afgewerkte dubbelwandige uitlaatsysteem van geborsteld roestvrij staal met schuin afgezaagde peashooter-dempers, dat korter en lichter is dan dat van de Bonneville T120.

Net als alle Bonnevilles van de nieuwe generatie, is ook de Bobber uitgerust met alle functionaliteiten van moderne klassiekers, met een elektronische gasklepregeling, voor een betere veiligheid en regeling van klassiek vormgegeven dubbele gasklephuizen, en een onopvallend ge´ntegreerde vloeistofkoeling met een unieke radiateur en een grotere ventilator. Dit zorgt voor betere prestaties, minder uitstoot en een lager brandstofverbruik.

Bovendien hoeft de eerste echte onderhoudsbeurt van de Bobber pas na 16.000 km plaats te vinden.

Toonaangevende functionaliteit, controle en comfort

Het was ons doel een echte bobber te maken zonder in te leveren op de rijeigenschappen, het comfort of de bediening, eentje die de naam Triumph verdient.

Het compleet nieuwe frame dat helemaal op de maten en het korte achtereind van een bobber is afgestemd, de nieuwe voorvork met speciaal ontworpen vering, de lage zit- en overstaphoogte en het verstelbare zadel maken de bobber tot een klasse apart met een ongekende rijdynamiek.

De Bobber is van alle gemakken voorzien en uitgerust met tal van rijhulptechnologieŰn.Triumph Thruxton

5018.jpg
Van alle leden van de nieuwe Bonneville-familie moeten de nieuwe Triumph Thruxton en Thruxton R de grootste reputatie waar maken. Hun naam is ongeveer zo legendarisch als het maar zijn kan, zelfs voor een icoon als de Bonneville. In de jaren ’60 en ’70 was deze synoniem met het race-succes van Triumph over de hele wereld, en vooral in de Isle of Man TT, en de naam inspireerde een hele tienergeneratie van cafÚracers en custombouwers.

De geheel nieuwe Thruxton en Thruxton R zien er niet alleen uit of ze hun rol kunnen vervullen. Ook op de weg maken ze hun reputatie waar.

De adembenemende nieuwe Thruxton keert terug naar de oorspronkelijke prestaties van de cafÚracer, met alle kracht die wordt geleverd door de 1200-cc ‘Thruxton spec’-motor en de rijeigenschappen, wendbaarheid en functionaliteit die de fraaie, indrukwekkende en authentieke vormgeving evenaren.

De meer eigentijdse Thruxton R is gewoonweg de spannendste en meest pure sportklassieker die er te koop is. Voortbouwend op de functionaliteit van de Thruxton is de Thruxton R uitgerust met hogere specificaties zoals Brembo monobloc-remklauwen, Showa Big Piston-voorvork, Íhlins-achtervering en Pirelli Diablo Rosso Corsa-banden. De legende is terug.

Samen passen hun compromisloze elegante en indrukwekkende lijnen volmaakt bij de kwaliteit van hun ontwerp, de details, de kracht en prestaties, en de ge´ntegreerde eigentijdse technologie in een opwindende, maar wendbare rijstijl.

Deze combinatie van een opvallende stijl, kippenvelprestaties en een ongeŰvenaarde afkomst en karakter maken dat de nieuwe Thruxtons het echte werk zijn en de ultieme moderne klassieke cafÚracers zijn.

Het onmiskenbare geluid van een Britse twin


Een paar nieuwe dubbele, opwaarts gebogen omgekeerde-megafoonuitlaat geeft het donderende, volle basgeluid dat past bij de krachtige uitstraling en prestaties. Uitgevoerd in chroom op de Thruxton en in geborsteld RVS op de Thruxton R.

Dynamische rijeigenschappen


Het nieuwe chassis en de vering van de Thruxton dienen helemaal voor het strakke rijgedrag dat volledig past bij het uiterlijk van de cafÚracer. Met ergonomische sportelementen, cliponstuur, volledig instelbare vering en een 17-inch voorwiel voor een verrassend bedieningsgemak en stuurvermogen, in combinatie met de kenmerkende rijeigenschappen van Triumph’s zoals neutraliteit, wendbaarheid en stabiliteit, levert de nieuwe Thruxton een werkelijk intens spannende rijervaring.

De nieuwe Thruxton en Thruxton R zijn uitgerust met een compleet scala aan technologische voorzieningen, die de berijder helpen met geavanceerde controle, veiligheid en volledig vertrouwen en die subtiel en compromisloos zijn ge´ntegreerd om de authentieke stijl en het karakter van een Bonneville te behouden.

Kleuren

De Thruxton wordt geleverd in drie fraaie kleuren:

Jet Black
Pure White, met een zwarte streep over de tank
Competition Green, met een verrassende metallic gouden streep over de tank
MF @ Facebook - MF @ Twitter - Motormeuk @ Twitter

Berichten:
31
Reg. datum:
19 nov. 2015
Locatie:
Amersfoort
Heel leuk, meteen gemaild!

Harley davidson sportster 1200

Berichten:
2.873
Reg. datum:
09 jun. 2009
Locatie:
Lelystad
Helaas moet ik dan werken.
Anders had ik mijn graag ingeschreven!
Loud Fast Rules.....

Berichten:
2.814
Reg. datum:
29 jul. 2012
Locatie:
Capelle a/d IJssel
Mijn email is onderweg :)

Scramblers winnen langzaam aan toch wel mij hart, dus dit is een mooie kans om die van Triumph uit te proberen.
Suzuki GS450L Chopper uit 1987 / Kawasaki GPZ400R uit 1985 / Honda XL600R uit 1989 ./. Break free from the box, throw a leg over that seat, grab a handful of throttle and twist.

CBR1000Forever

Berichten:
591
Reg. datum:
28 dec. 2004
Locatie:
Den Dolder
quote:
......, is de zestraps 1200-cc Bonneville-motor voorzien van een karaktervolle toon

Geen idee wat dit is, maar dat wil ik wel eens proberen. Ook maar eens een mailtje bedenken.

Street Triple '12

Berichten:
35
Reg. datum:
08 jul. 2012
Mail verstuurd...nu duimen maar. Ooit eerder op een Triumph Scrambler mogen rijden, het oude model. Typisch voorbeeld dat vermogen echt niet alles zegt. Heb zelden met zo'n grote glimlach op een motor gezeten. Moet ik ook zeggen dat die Arrow demper op die twin ook wel een heerlijk lage roffel gaf...

Berichten:
235
Reg. datum:
24 mrt. 2015
Locatie:
Amsterdam
Dit is mooi, ga even een mailtje sturen! :)

Berichten:
2.814
Reg. datum:
29 jul. 2012
Locatie:
Capelle a/d IJssel
En, al wat bekend.

Al 7 dagen in spanning afwachten ;)
Suzuki GS450L Chopper uit 1987 / Kawasaki GPZ400R uit 1985 / Honda XL600R uit 1989 ./. Break free from the box, throw a leg over that seat, grab a handful of throttle and twist.

Berichten:
2.238
Reg. datum:
19 sep. 2011
Ik ben ook wel heel benieuwd :X

Nu met 2 cilinders!

Berichten:
20.788
Reg. datum:
11 jul. 2001
Locatie:
Kissimmee, FL
Neem aan dat de gekozen forummers het al lang hebben gehoord, omdat er ook verlof moet worden aangevraagd bij de werkgevers en dat niet overal binnen een dag mogelijk is. :+

Morgen belooft wel mooi weer te worden. Veel plezier!
Startersmotor.nl - 11kW-35kW | 35kW Motorverzekering | YouTube

Berichten:
2.814
Reg. datum:
29 jul. 2012
Locatie:
Capelle a/d IJssel
quote:
Monomuis schreef op 03 mei 2017 @ 10:40:
Neem aan dat de gekozen forummers het al lang hebben gehoord, omdat er ook verlof moet worden aangevraagd bij de werkgevers en dat niet overal binnen een dag mogelijk is. :+

Morgen belooft wel mooi weer te worden. Veel plezier!Daar ga ik op dit moment ook maar vanuit ja.
Suzuki GS450L Chopper uit 1987 / Kawasaki GPZ400R uit 1985 / Honda XL600R uit 1989 ./. Break free from the box, throw a leg over that seat, grab a handful of throttle and twist.

"Bobber"

Berichten:
1.107
Reg. datum:
15 aug. 2013
Locatie:
Baarle-Hertog
Ik heb al bericht gehad dat ik mee mag doen.
Toch voor de zekerheid zowel de zomer als winteroutfit maar meepakken.

MEGA VEEL ZIN IN!
Kawasaki 454LTD Bobber - Yamaha FZS1000

Select Forum

© 2001-2018 Motor-Forum - Served by Webserver 3

Cookies?

Motor-Forum maakt gebruik van cookies om de website correct te laten functioneren, voor analyse en verbetering en om relevante advertenties te tonen.
Door gebruik te maken van Motor-Forum geef je aan hiermee akkoord te zijn. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen aan te passen.