Motor-Forum

Select Forum

Even voorstellen


Berichten:
1
Reg. datum:
24 okt. 2017
Locatie:
Schiedam
Hierbij even voorstellen!

Mijn naam is Paul, ik ben 23 jaar en woon in Schiedam. Sinds ik als 16-jarige mijn eerste Zundapp kocht, en hier zo'n 7 jaar met heel veel plezier aan heb versleuteld en op heb rondgescheurd, blijven de tweewielers toch kriebelen. 11 Nov. heb ik dan ook mijn eerste motorrijles gepland! *D

Ondertussen ben ik volop opzoek naar uitrusting, en een motor natuurlijk! Alles op zijn tijd, het is allemaal duur zat vind ik zo. Omdat ik 23 ben als ik begin krijg ik een code 80 op mijn rijbewijs, en ik wil dan gaan voor een fiets die in de categorie A2 valt, ik meen tot 35 KW (correct me if i'm wrong).

Ik wil gaan voor een sportmodel. Wat voor iets ben ik nog niet helemaal uit. Ligt ook een beetje aan wat er dan voorhanden is natuurlijk, en wat de ervaringen zijn! Tips zijn dus ook altijd welkom!

Overigens, tips over uitrusting, helmen, noem het maar op zijn ook altijd welkom, moet alles nog goed leren kennen! O-)

Bedankt alvast!

MF-er sinds 1949

Oldtimer - V-Max

Berichten:
113.579
Reg. datum:
20 jan. 2004
Locatie:
010
Functie:
MF-er sinds 1949
:W Paul s4.gif succes :]
Als je ook een icoon wilt of resizen, even hier vragen. :) nieuwe gif.gif
Gele Yamaha VMax 145 pk 1985 tekoop dus.

Select Forum

© 2001-2018 Motor-Forum - Served by Webserver 3

Cookies?

Motor-Forum maakt gebruik van cookies om de website correct te laten functioneren, voor analyse en verbetering en om relevante advertenties te tonen.
Door gebruik te maken van Motor-Forum geef je aan hiermee akkoord te zijn. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen aan te passen.