Motor-Forum

Select Forum

Motorbeurs in het noorden


Rood/witte CB1300

Berichten:
1.528
Reg. datum:
23 jul. 2002
Als je op het internet gaat zoeken naar de datum van de motorbeurs in Assen, dan vind je twee organisatoren en twee data. Er staat een beurs “Motor Expo” van 12 t/m 14 januari en een “Noordelijke Motorbeurs” van 19 t/m 21 januari. Maar de organisator van de MotorExpo had een meningsverschil met de eigenaar van de TT-Hall en zijn huurkontrakt is opgezegd. Dus die beurs gaat niet door. Toen dus bekend werd dat MotorExpo niet weer werd gehouden is de organisator van de Noordelijke motorbeurs er in gesprongen en verhuisde daarop van de Martinihal in Groningen naar de TT-Hall in Assen.
Vervelende is echter dat MotorExpo nog wel steeds zijn internetsite heeft met daarop de data dat zij het ZOUDEN organiseren. Kijk je op de agenda van de TT-Hall, dan zie daar ook geen motorbeurs meer staan. De vorige huurder (Expo management) is blijkbaar nog wel eigenaar de site van de TT-Hall. Op hun agenda staan helemaal geen beurzen oid in de TT-Hall. Vreemd en verwarrend
Dus je hoeft niet op 12 t/m 14 januari naar Assen te komen voor een motorbeurs.

EgbertO
EgbertO wijzigde dit bericht op zondag 24 december 2017 12:53 (0%)
Motorrijden doe je alleen en alleen met mooi weer

Select Forum

© 2001-2018 Motor-Forum - Served by Webserver 3

Cookies?

Motor-Forum maakt gebruik van cookies om de website correct te laten functioneren, voor analyse en verbetering en om relevante advertenties te tonen.
Door gebruik te maken van Motor-Forum geef je aan hiermee akkoord te zijn. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen aan te passen.