Motor-Forum

Select Forum

Versnelling indicatie valt weg


Berichten:
3
Reg. datum:
05 mrt. 2018
Locatie:
Groningen
Ik heb een BMW 1200GS van 2004. Mijn versnelling indicatie valt weg wanneer ik van de 5 naar de 6 schakel. Wanneer ik weer een tijdje in de 4 of lager rijdt komt de indicatie terug. Ik heb al twee keer de sensor vervangen, dit is dus iets het euvel. Wie kan mij helpen?

THE BLUE HAZE

Berichten:
9.110
Reg. datum:
29 nov. 2009
Je zou eens kunnen beginnen met alle relevante stekker verbindingen te controleren op corrosie,en het kan natuurlijk ook zo zijn dat de indicator zelf niet helemaal 100% meer is.
Deurdonderen met de Ducati pussy fighter.

Berichten:
3
Reg. datum:
05 mrt. 2018
Locatie:
Groningen
De stekkers zijn allemaal nagetrokken en al twee keer een nieuwe sensor erop gezet, euvel blijft.

THE BLUE HAZE

Berichten:
9.110
Reg. datum:
29 nov. 2009
Maar hielpen die sensoren wel voor een tijdje?
PS,misschien word je wat wijzer van dit topic,en dan met name het antwoord van CheckerD http://www.google.nl/url?...Vaw2REm1PlG6g6uTeD6e6p9mw
RG-gamma wijzigde dit bericht op maandag 05 maart 2018 13:42 (82%)
Deurdonderen met de Ducati pussy fighter.

Berichten:
3
Reg. datum:
05 mrt. 2018
Locatie:
Groningen
Tnkx, ik ga dit zeker proberen.

Select Forum

© 2001-2018 Motor-Forum - Served by Webserver 3

Cookies?

Motor-Forum maakt gebruik van cookies om de website correct te laten functioneren, voor analyse en verbetering en om relevante advertenties te tonen.
Door gebruik te maken van Motor-Forum geef je aan hiermee akkoord te zijn. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen aan te passen.