GP Le Mans

Gaat Bo zijn 1e punten pakken?

  • Ja, top 15 gaat lukken

    Stemmen: 18 64,3%
  • Ja, top 10 gaat lukken

    Stemmen: 1 3,6%
  • Ja, hij gaat voor een podiumplek

    Stemmen: 0 0,0%
  • Nee, ik ben altijd negatief

    Stemmen: 9 32,1%

  • Totaal aantal stemmers
    28
Heel vette FP3, waarin zes man de lap record naar gruzelementen rijden. Niet zo gek ook, op het thuiscircuit van de Franse bandenfabrikant... Crutchlow, Petrucci, Rins en Pedrosa wisten zichzelf niet in de top tien te rijden, dus zij zullen het uit moeten vechten in Q1. Interessant dat Miller en Rabat, beiden op GP17 motoren, wel in de top-tien (en dus Q2) zitten. Die motor is echt een goede deal voor de satellietteams.
 
In de Motoplus staat dat een medewerkster de teambaas Michael Bartholemy heeft aangeklaagd voor financieel wanbeleid.

Marc Verstraten, de teameigenaar heeft verklaard dat hij beslist het huidige MotoGP contract wil respecteren, dit loopt nog tot 2021.

Onlangs was er een meeting met Suzuki, maar Shinichi Sahari moest wegens ziekte verstek laten gaan.
Er zijn ook nog plannen om met Yamaha te praten.

Maar de financiële zaken konden daar wel eens invloed op hebben. ;)


Had ook iets begrepen over financien inderdaad maar hoe het nu precies zit ???
Team moet er gewoon blijven, gaat dit jaar ook aardig wat beter terwijl ze met 2 rookies rijden
 
Prachtige kwalificatie. Duidelijk de twee echte aliens van dit moment op de eerste twee plekken. Met mijn favoriet bovenaan.
Kan niet wachten tot hij bij KTM zit.
Cal zijn waterloo gevonden, wel balen. Is al bekend wat hij er aan over houdt.
 
Spectaculaire kwalificatie zeg, en hoewel Zarco het voortreffelijk heeft gedaan, vergeet ook niet hoe MM even een kwart seconde weer goedmaakte na een fout :D

(En zo dus nipt naast pole greep)
 
Laatst bewerkt:
Spectaculaire kwalificatie zeg, en hoewel Zarco het voortreffelijk heeft gedaan, vergeet ook niet hoe MM even een kwart seconde weer goedmaakte na een fout :D

(En zo dus nipt naast pole greep)

Vergeet nIet dat Zarco er ook bijna aflag in zijn snelste ronde,
 
Live op Eurosport 2
Op vrijdag 18 mei is er op Eurosport 2 een live tv-uitzending van de trainingen van 9u00 tot 11u45 en ook één van 13u00 tot 16u00. Op zaterdag 19 mei zijn er trainingen te zien van 9u00 tot 11u45. De kwalificaties zijn live te zien van 12u30 tot 16u00. Op zondag zijn er 's ochtends vanaf 8u30 beelden te zien van de warm-up. Daarna volgen de races van de verschillende categorieën. Het hoogtepunt is natuurlijk de race van de MotoGP, waarvan de start om 14u00 is.

Beelden op Eurosport 1
Motorraceliefhebbers die geen abonnementen hebben op Eurosport 2 of de Eurosport Player hoeven niet helemaal te wanhopen. Hoewel de GP van Frankrijk niet live op Eurosport 1 te zien is, wordt er wel 's avonds een uitgebreide samenvatting van deze race uitgezonden op die zender. De samenvatting van de Moto2 begint om 18u30 op Eurosport 1, de samenvatting van de race van de MotoGP begint om 19u00 op Eurosport 1 en duurt tot circa 19u45.

Bron: InfoNu.nl
 
Er is altijd wel een streampje te vinden. Ik raad wel aan om een apparaat te gebruiken wat tegen een virus kan, om het te bekijken. :)
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan