1987 Suzuki GSXR1100 (onversleuteld)

€4.000,00
1987
Bouwjaar
46000 km
KM-stand
Lelystad NL
Locatie
Gebruikt
Conditie
130 pk
Vermogen

Algemene informatie

Te koop aangeboden:

Een onversleutelde 87’er Suzuki GSXR1100, één van de welbekende ‘oliekoelers’. Een perfect exemplaar om op te knappen of om technisch in orde te maken en gewoon mee te gaan rijden. Op het achterspatbord na helemaal compleet!

Motor komt uit Duitsland, heeft 46.000 gelopen (1350km/jaar) en is nog met Duitse papieren. Heeft daar vanaf 2010 stilgestaan maar nadat ik er een volle accu in heb gezet en wat verse benzine in de tank had gedaan was het starten-lopen. Blok loopt mooi stil en zonder rare bijgeluiden.

Zo’n beetje alle onderdelen zijn nog origineel en de motor is gewoon compleet. Wil je hem echt goed/netjes hebben zal het dus vooral cosmetisch werk zijn. Veel boutjes en moertjes zijn nog origineel en onaangetast!

Tank heeft een deuk op links en wat vliegroest aan de binnenkant maar is absouluut niet doorgerot. Kuipwerk is allemaal nog origineel en vrij van grote krassen of missende delen. Standaard hoekje bij de spiegel is van de topkuip afgebroken, deze zit er nog wel bij en kan er dus zo weer aangemaakt worden. Blok is vrij van corrosie, staat superstrak in de lak en ook de uitlaat/bochten zijn gewoon nog supernetjes. Kontje hebben richtingaanwijzers aan de zijkant in gezeten. Op, links en rechts, 4 kleine gaatjes na is hier (gelukkig) niks van te zien.

De eerste GSXR’en beginnen zeldzaam te worden. In deze staat beginnen ze al helemaal zeldzaam te worden!

Ik heb de motor gekocht als sloper, hier bleek hij veel te compleet, te origineel en te netjes voor te zijn… Ik heb getwijfeld om hem zelf te houden maar ik heb al 5 oude Suzuki’s die stof staan te verzamelen. Om deze hier ook voor te gebruiken vind ik zonde… Dit is dan ook de reden dat hij verkocht mag worden.

In mijn ogen is het een mooie en goede basis om weer een echt knappe 1100 van te maken. Voor wie niet alles superstrak en in nieuwstaat hoeft te hebben is hij ook geschikt. Zo’n beetje alles zit erop en eraan, beurtje geven, banden vernieuwen en je hebt gewoon een hele gave motor om op een mooie dag mee te rijden! Remschijven etc. zijn allemaal nog goed, het is voor de leeftijd gewoon echt nog een knap en onversleuteld exemplaar.

Vraagprijs voor de motor is €4000. Als ik zie wat ze soms al voor incomplete hokken durven te vragen lijkt dit mij een nette vraagprijs. Een goed bod is natuurlijk altijd welkom.

De Suzuki staat niet in de weg, krijg ik er geen goede prijs voor laat ik hem staan. Hij hoeft niet weg namelijk. Motor staat in Lelystad, Nederland.

*Op de foto zit er nog een afgezaagd/ingekort voorspatbord op. Hier komt nog een onverzaagde voor in de plaats!

cLMHxM9 - Imgur.jpg

MSFnQMY - Imgur.jpg

id18PoA - Imgur.jpg

6H0agZn - Imgur.jpg

WL3tVOv - Imgur.jpg

Xt3afPM - Imgur.jpg

WppgfNJ - Imgur.jpg

J9KhC33 - Imgur.jpg

Locatie

Reacties

Er zijn geen reacties die getoond kunnen worden.

Item informatie

Toegevoegd door
ddvries04
Weergaven
456
Laatste update

Extra informatie

Cilinderinhoud
1050 CC
Categorie
Sport
Vermogen
130 pk
Aantal cilinders
4

Meer in Motoren

Meer van ddvries04

Terug
Bovenaan Onderaan