Aprilia Shiver voor de liefhebber

€4.000,00
2008
Bouwjaar
13328 km
KM-stand
Zeist NL
Locatie
Gebruikt
Conditie
95 pk
Vermogen

Algemene informatie

Ik heb met veel plezier de afgelopen 6 jaar op deze motor gereden maar ben aan iets anders toe. Wil meer gaan toeren en vakanties gaan maken met de motor en wil daarom overstappen op iets anders.

Dit is mijn derde motor en ik heb hem gekocht van de eerste eigenaar in Nederland met maar 8000km op de teller. Heb er vanaf 2016net 5000km mee gereden helaas. De motor komt uit Italie en heeft vroeg in zijn bestaan wat schade gereden. Maar dat is allemaal hersteld. Resteert een klein litteken (zie foto valdop). De motor rijdt superstrak en ook op hoge snelheid zeer stabiel.

Ik heb paar maanden geleden de olie en filter weer ververst. En heb er sindsdien ongeveer 300 km mee gereden. De achterband moet vervangen worden, is van 2010. De voorband heeft nog genoeg profiel maar is van 2016. Dus een nieuwe set banden is aan te bevelen. De rechtervoorvork zweet af en toe wat olie. Half jaar geleden ook een nieuwe accu geplaatst omdat de oude aan vervanging toe was. De sensor van de km teller is al vervangen toen ik de motor net had. Bleek kwaal van dit model te zijn. Er zitten ook 2 sleutels bij.

Als je je over die kleine puntjes heen kan zetten heb je er een supermotor aan. Ik vraag er € 4.000 voor maar een serieus voorstel sta ik voor open. Aankoopkeuring is toegestaan. Ik ben zelf op zoek nu naar een Suzuki V-strom 650.

Zie ook de advertentie op Marktplaats.

Locatie

Reacties

Er zijn geen reacties die getoond kunnen worden.

Item informatie

Toegevoegd door
MrMarcie
Weergaven
389
Laatste update

Extra informatie

Cilinderinhoud
750 CC
Categorie
Naked
Vermogen
95 pk
Aantal cilinders
2

Meer in Motoren

Terug
Bovenaan Onderaan