Aprilia SL1000 Falco (2000) - interessepeiling

€1.999,00
2000
Bouwjaar
51300 km
KM-stand
Utrecht NL
Locatie
Gebruikt
Conditie
118 pk
Vermogen

Algemene informatie

Update: Vraag ik teveel voor mijn Falco? Ben nieuwsgierig wat dan wel een goeie prijs is. De motor is top, begin van het jaar groot onderhoud gehad en alle kwaaltjes die ik had zijn toen opgelost. De banden zijn ook nagenoeg nieuw (nog geen duizend km mee gereden).

Hoi allen, hierbij een interessepeiling voor mijn Aprilia Falco uit 2000. Ik heb de motor vorig jaar gekocht als vervanging van mijn allereerste motor, een Fazer 600. Ik wilde totaal wat anders en dat is zeker gelukt met deze Falco. Hij is me echter toch iets te snel en behoefte aan iets rustigers en relaxers. Al is de Falco zeker niet zo spartaans als een echte supersport.

Vorig jaar een (hele) grote beurt gehad bij Roke met een rekening van 1000,-. Erg zonde vanuit mijn kant om de motor nu dan alweer weg te doen. Of een geluk voor de nieuwe eigenaar ;). Maar ik rij nu zo weinig dat het bijna zonde is om hem te houden. Ik overweeg een ander type motor die ik misschien meer ga gebruiken, of misschien zelfs om helemaal te stoppen met motorrijden :(.

Maar goed, ik ben nieuwsgierig of er geïnteresseerden zijn voor mijn Falco. Op sommige foto's zie je stuurspiegels, de originele heb ik echter nog (hopelijk met alle schroefjes/boutjes..). De carbon uitlaten zijn van Max Torque Cans. Verder heb ik nog het passagierzitje en een originele tanktas. De banden (Michelin Road 2) zijn ook nog geen jaar oud. Na de winterstop bleek de achterband lek, dus gelijk 2 nieuwe op laten zetten. Qua staat van de lak. Een paar plekjes op de tank en de handvaten achter zijn niet meer zo netjes.

Hieronder wat er aan de motor is gebeurt in Januari dit jaar:

- Klepspeling gecontroleerd/afgesteld
- Bougies vervangen
- Gaskleppen schoongemaakt/afgesteld
- Vlinderklep zat los en gemaakt
- Motorolie ververst (Eni Racing 10W60)
- Oliefilter modificatie (langere filter)
- Bewegende delen gecontroleerd/gesmeerd
- Remblokken gecontroleerd
- Koppeling en remvloeistof vervangen
- Ketting gesmeerd
- Lampje kentekenplaat was kapot
- Waterafvoer tankdop opgelost
- Lagers linksysteem controle en ingevet
- Knipperlichten (led) voor vervangen
- Afstellen motor

Ik denk aan een vraagprijs van 2.250,-. Of doe een bod?

Locatie

Reacties

Vraag ik teveel voor mijn Falco? Ben nieuwsgierig wat dan wel een goeie prijs is. De motor is top, begin van het jaar groot onderhoud gehad en alle kwaaltjes die ik had zijn toen opgelost. De banden zijn ook nagenoeg nieuw (nog geen duizend km mee gereden).
 
zodra ik een van mijn pekelfietsen kwijt ben kom ik kijken.

oude liefde roest niet , helaas is ze niet blauw ;-)
 

Item informatie

Toegevoegd door
bsmpower
Weergaven
639
Reacties
4
Laatste update

Extra informatie

Cilinderinhoud
1000 CC
Categorie
Sport-toer
Vermogen
118 pk
Aantal cilinders
2

Meer in Motoren

Terug
Bovenaan Onderaan