BMW F650GS Opknapper/pekelfiets/onderdelen

€750,00
  • Sold
  • Sold
  • Sold
  • Sold
  • Sold
2001
Bouwjaar
101300 km
KM-stand
Eerbeek, Nederland
Locatie
Pekelfiets
Conditie
50 pk
Vermogen

Algemene informatie

Bij deze mijn BMW te koop aangeboden. De BMW is inmiddels 5 jaar in mijn bezit en daar heb ik veel plezier van gehad. Voornamelijk gebruikt voor woon-werkverkeer, wat nu niet meer nodig is. De motor heeft een aantal winters door mogen rijden en dat is er dan ook wel van af te zien. Er zit her en der corrosie. Het is starten en lopen. De conditie is niet voor niets pekelfiets, er zijn wat beschadigingen aan kappen, deukje in de uitlaat, deksels van de motor gecorrodeerd. Het schakelblokje achter het contactslot werkt niet altijd meer dus ik heb er voor nood een tuimelschakelaar opgezet om de motor te kunnen starten.

De motor heeft recent een beurt gehad waarbij de olie en filters zijn vervangen en er een nieuwe accu in is gezet. Ketting en tandwielen zijn nog in goede staat. De motor staat op Heidenau K60's waarvan de voorband op 80% en achter zo'n 50%.

Wat een groot pluspunt is aan deze motor is het zadel! Deze is een paar centimeter verhoogd en het schuim is vervangen door wat steviger schuim waardoor je het de hele dag kan uithouden op de motor. Dit is gedaan door buddyseatbekleding.nl

Kijken kan altijd!

Foto's volgen morgen!

Reacties

Item informatie

Toegevoegd door
Moddervlek
Weergaven
547
Reacties
5
Laatste update

Extra informatie

Cilinderinhoud
650 CC
Categorie
Allroad
Vermogen
50 pk
Aantal cilinders
1

Meer in Motoren

Bovenaan Onderaan