Ducati Monster 796 ABS 2014 (35KW geschikt)

€6.300,00
2014
Bouwjaar
41700 km
KM-stand
Venray Nederland
Locatie
Gebruikt
Conditie

Algemene informatie

Hallo,

Hierbij een hele mooie Ducati Monster 796 uit 07/2014 aangeboden. De motor is in een erg goede staat en heeft geen gebreken.

De motor is altijd dealer onderhouden en de volledige onderhoudshistorie is aanwezig. Net als beide sleutels en boekjes.

De motor is voorzien van termignoni uitlaatdempers en handvat verwarming. Daarnaast is de motor altijd gereden met een 35kw kitje. Ik heb deze recent verwijderd, maar deze kan eenvoudig terug worden geplaatst. De motor heeft op het kentekenbewijs een maximaal vermogen van 35KW, ideaal voor beginnende bestuurders omdat er geen problemen zullen zijn met de verzekering. Met het lage maximale rijklaar gewicht van 186kg is de motor erg goed wendbaar en makkelijk te hanteren.

De motor heeft altijd keurig op tijd de belangrijke desmo beurten gehad, getuige de facturen. De volgende beurt is pas weer bij 48 duizend kilometer. Alle slijtage delen zijn in een goede staat, en beide banden zijn gloednieuw. Voorlopig is er geen omkijken naar deze Ducati, dus fijn zorgeloos het nieuwe seizoen in.

Bij vragen of interesse graag een telefoontje.
Vriendelijke groeten,
Jeroen Nijhof

Reacties

Er zijn geen reacties die getoond kunnen worden.

Item informatie

Toegevoegd door
jaerox
Weergaven
773
Laatste update

Extra informatie

Cilinderinhoud
800 CC
Categorie
Naked
Aantal cilinders
2

Meer in Motoren

Meer van jaerox

Terug
Bovenaan Onderaan