Een prima VF 750 C Supermagna te koop uit '88

€1.500,00
1988
Bouwjaar
31230 km
KM-stand
Grootebroek NL
Locatie
Gebruikt
Conditie
79 pk
Vermogen

Algemene informatie

Na lang wikken en wegen heb ik toch besloten om afscheid te gaan nemen van mijn 750cc Supermagna uit '88. Hoewel ik het nog steeds een machtige machine vind is het tijd voor iets nieuws. Ik merk dat ik door mijn lengte (1,96) toch na een uurtje rijden last krijg van mijn rug en knieën wat natuurlijk het rijplezier beïnvloed.

Wat betreft de motor, het is een 750cc uit augustus 1988. Heeft in totaal 19519 mijlen gelopen (31230km). De motor is altijd onderhouden door een dealer gezien mijn twee linker handen. De werkzaamheden zijn verricht bij De Witte Roos in Enkhuizen of bij NIWA in Zwaagdijk. Afgelopen maand is er nog een nieuwe accu ingezet en de banden zijn 2 jaar oud met ongeveer 5000km gelopen. Het is altijd starten en lopen maar dat is te verwachten van Honda's. Daarnaast is de motor nog voorzien van een sissybar met bagagerek.

De wat mindere punten van de motor zijn: De tank is door de vorige eigenaar vervangen en in de oorspronkelijke kleur gespoten, de kwaliteit is echter niet optimaal waardoor de verf gedeeltelijk is aangetast (zie foto's). Daarnaast heeft de motor in de loop van de jaren aanslag gehad op het motorblok waardoor er her en der witte vlekken zichtbaar zijn. Ook missen er 2 uitlaat klepjes.

Kort samengevat, prima lopende motor maar niet moeders mooiste en daar is de prijs dan ook naar. De mooie magna's gaan voor boven de 2000,-, in mijn geval is de vraagprijs 1500,-. Voor de geïnteresseerde is de motor te bezichtigen in Grootebroek (Noord-Holland).

Locatie

Reacties

Er zijn geen reacties die getoond kunnen worden.

Item informatie

Toegevoegd door
PAD
Weergaven
295
Laatste update

Extra informatie

Cilinderinhoud
750 CC
Categorie
Custom/cruiser
Vermogen
79 pk
Aantal cilinders
4

Meer in Motoren

Terug
Bovenaan Onderaan