Harley Davidson Sportster 1200

€5.150,00
2003
Bouwjaar
44000 km
KM-stand
Brielle Nederland
Locatie
Gebruikt
Conditie
60 pk
Vermogen

Algemene informatie

Te koop wegens aankomende trouwerij:

Harley Davidson Sportster 1200

Je hoort over Harleys vaak horror verhalen over onderhoud, ongelukken en andere verborgen gebreken.
Ik ga mijn best doen het verhaal zo eerlijk mogelijk te schetsen.

Deze motorfiets komt uit 2003 en is geleverd in Amerika. Helaas is hij in 2017 als schademotor naar Nederland gekomen waar hij door de vorige eigenaar onder handen is genomen bij van Gorsel motoren te Sint Maartensdijk. Hier is hij als originele XL 1200 Custom omgebouwd naar de motor die je nu ziet staan.
Helaas is de voorgaande eigenaar ziek geworden en heeft van Gorsel motoren de motor voor de vorige eigenaar verkocht. Zo ben ik er aan gekomen, inclusief het volledige verhaal. De onderhoudshistorie is niet bij mij in bezit maar wel op te vragen bij van Gorsel motoren. Sinds komst in Nederland is er erg weinig mee gereden. Nog geen 1000 km.

Zelf rij ik er helaas ook maar weinig op. Mijn verloofde zit heerlijk achterop maar met een druk leven en andere hobbies stond hij helaas te vaak stil. Daarom gaat hij ook weg.

De motor is zoals gezegd uit 2003 en heeft naast de zwarte lak forward controls en een mat zwarte Vance and Hines uitlaatpijp wat de motor echt mooi mee laat komen in het verkeer.
Sportsters zie je niet zo vaak als 1200 en dit blok geeft je al het koppel wat je nodig hebt fijn met het verkeer mee te komen, ook als je met een passagier rijd.
Ik heb de motor nu iets meer dan twee jaar en verkoop hem vanwege de aankomende bruiloft.

Bezichtigen in Brielle (Zuid-Holland).

Zoals gezegd is dit dus een motor met een historie maar hij is in nette staat, is in onderhoud (geweest) bij een dealer en heb er zelf nooit gedoe of gezeur mee gehad.

Reacties

Er zijn geen reacties die getoond kunnen worden.

Item informatie

Toegevoegd door
morris01
Weergaven
371
Laatste update

Extra informatie

Cilinderinhoud
1200 CC
Categorie
Custom/cruiser
Vermogen
60 pk
Aantal cilinders
2

Meer in Motoren

Terug
Bovenaan Onderaan