Honda CB600F Hornet geel met topkoffer

€3.800,00
2007
Bouwjaar
22961 km
KM-stand
Zoetermeer, Nederland
Locatie
Gebruikt
Conditie

Algemene informatie

Deze Honda CB600F ABS Hornet (specificaties) is een mooi beestje. Sinds aanschaf mei 2019 heb ik er met veel plezier op gereden. De hornet is in de ABS uitvoering wat de veiligheid bij het plotseling moeten remmen enorm vergroot. De motor heeft een keer de Eiffel en de Nürburgring gezien en ze heeft het uitstekend gedaan. Een paar maanden na aankoop heb ik er een Givi E460 topkoffer bij gekocht. Hier kunnen twee helmen in als je dat zou willen! Naast de koffer heb ik er ook twee Barracuda valdoppen op beide zijdes van de motor gemonteerd. Deze beschermen de motor en de lak bij een val. Niet op de fotos is te zien een originele Honda buddysit cover. Dit is een plastic onderdeel die op de passagierszadel gemonteerd kan worden en geeft de motor een strakker uiterlijk. Let wel op dat buddysit PLUS topkoffer niet compitabel zijn. Het is het een of de ander helaas.

Er zijn twee redenen dat ik na lang overwegen toch besloten heb om tot verkoop over te gaan. De eerste reden is dat er binnenkort een auto aankomt. Dit is voor mijn woon-werkverkeer fijner. Ten tweede merk ik een een motor voor allerdaags gebruik niet optimaal is. Sinds begin 2020 ben ik steeds minder gaan rijden. De motor heeft daarom weinig actie gezien in het hele jaar. Ik rijd er nog af en toe op maar ik merk dat ik klaar ben voor een auto.

Onderhoudsgeschiedenis is als volgt:

  • Bij aankoop in 2019 volledige inspectie laten doen door een motorzaak, vloeistoffen vervangen.
  • In 2020 nieuwe achterband laten monteren.
  • In 2020 nieuwe voorband laten monteren.
  • In 2020 nieuwe remblokjes achter laten monteren.
Met de motor wordt met het volgende meegeleverd:

  • Givi e460 koffer.
  • ART 4 kettingslot.
  • ART 4 remschijfslot met alarm.
  • Originele Hornet buddysit cover.
Gebreken:

  • De motor heeft mij sinds aankoop goed gediend en toonde geen enkel gebrek. Onlangs heeft de monteur echter geconstateerd dat een van de schokdempers voor een lekkende O-ring heeft.
  • Er is een klein schrammetje in de lak bij de tank. Vrijwel niet te zien tenzij je er actief op concentreert. Reden schram is dat de motor in een schuur staat met een scooter en fiets en accident happen helaas.
Wat vraag ik er voor en overige informatie:

Wegens recentelijk onderhoud, nieuwe banden, extra's zoals de topkoffer en sloten etcetera vraag ik er €3800 voor. De motor heeft 22.961 gelopen en is te bezichtigen in Zoetermeer. Motorkleding gaat ook op verkoop binnenkort, als je toevallig iets ziet (en past) dan kan je dat er ook bij kopen. Als je meer foto's wilt zien stuur mij een berichtje!

Reacties

Er zijn geen reacties die getoond kunnen worden.

Item informatie

Toegevoegd door
Basingse
Weergaven
286
Last update

Extra informatie

Cilinderinhoud
600 CC
Categorie
Naked
Vermogen
102 pk
Aantal cilinders
4

Meer in Motoren

Bovenaan Onderaan