Honda CBF600SA, 37438km, ABS, drie koffers

€4.200,00
2009
Bouwjaar
37438 km
KM-stand
Zoetermeer NL
Locatie
Gebruikt
Conditie
76 pk
Vermogen

Algemene informatie

Super nette Honda CBF600SA uit 2009. Gekocht bij 31.158km op 01-07-2021 en staat nu op 37.438km. Reden verkoop is dat ik onlangs een auto aangeschafd heb en het rijden eigenlijk wel zat ben. Ik had niet eens een autorijbewijs tot 2 maanden geleden. De auto is gewoon meer gemak, meer draagvermogen en veiliger etc. Verkoop is voor mij een moeilijke zet maar ik neem nu elke dag de auto en ik schrik hoe kwetsbaar motorrijders zijn. Ook heb ik geen vermogen om meerdere voertuigen te bezitten.

De motor rijdt geweldig. Stond de afgelopen maand 2 weken in de schuur (altijd overdekt gestaan) en heb daarna nog twee ritjes gemaakt. Een langere rit en eentje vandaag. Het is het ultieme snelwegpaard/pakbeest en dat is ook waarom ik hem heb gekocht. Altijd min of meer 15-30 seconden laten opwarmen voor een rit. Altijd de ketting gesmeerd. Er zit een leuke GoCruise 2 cruise control apparaat op. De werking is uiterst simpel en maakt snelweg kilometers een eitje. Ook handig als je soms last je polsen heb (had ik helaas). De motor komt met:
  • MRA touring-windscherm met originele windscherm los erbij
  • GoCruise 2 cruise-control apparaatje.
  • Valblokken aan beide zijdes
  • 3 koffers bij elkaar 30 liter
  • Speciale givi binnentassen voor beide zijkoffers bijna nieuwstaat
  • Baggagenetje
  • Honda CBF600SA werkplaats handleiding (duits) (Vertaling: vanaf jaar 2008, dus ook 2009)
  • Nieuwe achterband (oude band had een soort spijker in zich gekregen).
  • Nieuwe ketting en tandwielen.
  • Middenbok.
Bij de aankoop bij een motordealer is er een algemene check en vloeistof controle gedaan. Daarna heb ik op 05-11-2021 een kleine beurt en controle laten doen. Het oordeel was prima behalve de ketting en tandwielen. Die moesten vervangen worden. Ik heb dit meteen laten doen en naar zeggen zit er een dure ketting op die ik voor minder kreeg ivm niks op voorraad bij de garage.

Enige wat ik zelf heb gedaan is het lampje voor vervangen, beter windscherm gekocht voor de snelweg, zetel instelling gewijzigd (er zijn 3 standen).

Tip: Spiegels zijn in te klappen, koffers zijn allen afneembaar dus past met gemak in bijna elke schuur. Zo groot is hij niet. Heeft ook een middenbok, dus het is zelfs mogelijk om de motor iets te schuiven als je ruimtegebrek mocht hebben.

Locatie

Reacties

Er zijn geen reacties die getoond kunnen worden.

Item informatie

Toegevoegd door
Basingse
Weergaven
375
Laatste update

Extra informatie

Cilinderinhoud
599 CC
Categorie
Toer
Vermogen
76 pk
Aantal cilinders
4

Meer in Motoren

Terug
Bovenaan Onderaan