Honda CBR600F

€900,00
  • Sold
  • Sold
  • Sold
  • Sold
1993
Bouwjaar
54000 km
KM-stand
Rheden, Nederland
Locatie
Gebruikt
Conditie
100 pk
Vermogen

Algemene informatie

Een CBR660F. Twee jaar geleden zelf gekocht voor mijn ex-vriendin, het was haar eerste motor, maar ze kan niet meer rijden door reuma in haar handen. Hij stond al sinds juli vorig jaar stil ...Ik heb hem weer helemaal onder handen genomen en er inmiddels een paar honderd kilometer op gereden.

Het is een CBR600F uit 1993 met 54 duizend op de teller, daar kan bij goed onderhoud nog minstens 100.000 bovenop. Alle slijtagedelen zijn in goede conditie; remmen, ketting kunnen nog een hele tijd mee. Banden zijn nog OK, niet nieuw maar gewoon nog OK.

Een hele fijne betrouwbare motor... voor beginners, maar ook voor woon/werkers want hij is zuinig, comfortabel en vreselijk betrouwbaar.

Op de foto's in mijn garage lijkt hij rose maar dat is omdat ik nu eenmaal een baggercameraatje heb, op de buitenfoto zie je de echte kleur.

Oh ja, geld, da's waar ook. Ik denk aan een bedrag van €900 voor deze motor, afgevuld met premium brandstof welteverstaan.

Reacties

Ik zoek een motor voor de 500 euro challenge en deze lijkt me een goede keuze! Ik kan dus precies 500 bieden. Wel minder dan je vraagprijs, maar misschien toch het beste bod.
Ah, nee, sorry dat is echt wel te weinig. Bovendien; het zou de challenge uit de Challenge halen ... deze is storingsvrij en goed onderhouden, bovendien een Honda. :+
 

Item informatie

Toegevoegd door
onbekende gebruiker
Weergaven
300
Reacties
3
Laatste update

Extra informatie

Cilinderinhoud
600 CC
Categorie
Sport
Vermogen
100 pk
Aantal cilinders
4

Meer in Motoren

Meer van onbekende gebruiker

Bovenaan Onderaan