Kawasaki Vulcan 750 tekoop

€999,00
1989
Bouwjaar
34000 km
KM-stand
Tilburg NL
Locatie
Gebruikt
Conditie
60 pk
Vermogen

Algemene informatie

Hierbij bied ik mijn fijne Kawasaki Vulcan (VN750) te koop aan aangezien ik een andere motor heb gekocht. De motor komt uit bouwjaar 1989 en heeft iets meer dan 34000 kilometer op de teller staan. Het is een erg fijne tourmotor en hij rijdt en schakelt soepel. Hij is voorzien van highwaysteps, wat zorgt voor ultiem rijcomfort voor de langere ritten. Er zit een ander stuur op wat ik zelf erg mooi vind, maar de originele krijg je er ook bij.

Begin 2020 zijn de voorvorkkeerringen vervangen en in het matzwart gesport en eind 2020 heeft de motor een beurt gehad (oa olie, filters en bougies vervangen). Medio 2017 is de motor door een vorige eigenaar volledig uit elkaar gehaald en nagelopen. Toen is ook de dynamo vervangen (bekende kwetsbaarheid bij dit type motor).

Als de motor loopt is het een hele prettige motor, alleen is hij niet altijd even gemakkelijk te starten; hij heeft wat choke nodig. Als hij eenmaal loopt, loopt hij rustig, maar maken de uitlaten een stevig, stoer geluid! De voorlamp doet het niet altijd en soms werkt een knipperlicht te enthousiast. Het is aan te raden om de elektriciteit eens na te kijken, maar daar is de prijs ook naar.

Locatie

Reacties

Hoi Sander,
Ik bied 500,-
Heb ik weer een leuk projectje.
Groet,
Ben
 

Item informatie

Toegevoegd door
Sandervg
Weergaven
1.079
Reacties
2
Laatste update

Extra informatie

Cilinderinhoud
750 CC
Categorie
Chopper
Vermogen
60 pk
Aantal cilinders
2

Meer in Motoren

Terug
Bovenaan Onderaan