Pan European ST1300 2007

€4.950,00
2007
Bouwjaar
132786 km
KM-stand
Drunen NL
Locatie
Zo goed als nieuw
Conditie
126 pk
Vermogen

Algemene informatie

Deze zeer nette Pan European uit 2007 beschikt over C-ABS, elektrische ruit, handvatverwarming, startblokkering (HISS) en originele zijkoffers. De banden hebben nog voldoende profiel en verder is de motor is volledig nagekeken. Hij verkeerd in goede staat en kan dus nog vele kilometers vooruit! Hij rijdt, remt en schakelt zoals het hoort. Ondanks zijn formaat en dankzij het grote V4 blok is het een vlotte tourmotor waar je gemakkelijk meerdere uren in het zadel door kan brengen. Hier en daar zijn normale gebruikerssporen zoals je die ook mag verwachten bij de leeftijd en kilometerstand.

Een andere gewilde optie waar deze motor ook over beschikt is het politiehandvat waarop nog verschillende accessoires schakelbaar aan te sluiten zijn.

Bij de motor zijn 3 sleutels aanwezig, welke elk op alle sloten van de motor en koffers passen. Daarnaast is ook het sleutelidentificatieplaatje aanwezig.

Als u interesse heeft in deze motor of nog meer informatie/foto's wil, stuur dan gerust een berichtje of bel mij op 06-elfzestig1499

Locatie

Reacties

Er zijn geen reacties die getoond kunnen worden.

Item informatie

Toegevoegd door
freak5ty8
Weergaven
617
Laatste update

Extra informatie

Cilinderinhoud
1261 CC
Categorie
Toer
Vermogen
126 pk
Aantal cilinders
4

Meer in Motoren

Terug
Bovenaan Onderaan