Suzuki gsx-r 750 k3

€1.500,00
  • Sold
2003
Bouwjaar
62550 km
KM-stand
Deventer NL
Locatie
Gebruikt
Conditie
140 pk
Vermogen

Algemene informatie

Volledige Suzuki gsx-r 750 uit 2003. De motor is altijd met veel plezier gebruikt, dat is visueel ook duidelijk te zien. Na 62550 km gaat het blok nog steeds als een malle maar komen er wat gebreken. Het blok zweet wat dus zo af en toe moet er wat olie bij.
Onder het rijden valt af en toe het dashboard uit. Geen probleem, want als je deze motor gebruikt waarvoor hij bedoelt is heb je toch geen tijd om daar op te kijken.
De huidige kappenset is van een 600. De originele is vervangen na een schuivertje in de grindbak. Om die reden is ook de Remus uitlaat een stukje ingekort. Ook de huidige kappenset heeft het grind al eens van dichtbij gezien. De achterband is in goede staat, ketting en tandwielen ook. Ik heb nog een extra voortandwiel liggen, die krijg je er bij. De voorband was goed maar bleek lek toen ik net keek.

Als je voor weinig geld veel pk's wilt, of onderdelen nodig hebt voor je circuit racer of caferacer is dit een top koop! Ook als je van poetsen houdt kun je je hierop geweldig uitleven!

Voor vragen bericht of bel gerust.

Gsxr gsx-r gixxer

Locatie

Reacties

Er zijn geen reacties die getoond kunnen worden.

Item informatie

Toegevoegd door
Geert91
Weergaven
503
Laatste update

Extra informatie

Cilinderinhoud
750 CC
Categorie
Sport
Vermogen
140 pk
Aantal cilinders
4

Meer in Motoren

Terug
Bovenaan Onderaan