Suzuki T500 1974

€8.000,00
1974
Bouwjaar
9200 km
KM-stand
Oosthuizen NL
Locatie
Zo goed als nieuw
Conditie
47 pk
Vermogen

Algemene informatie

Na meer dan 20 jaar en een ingrijpende restauratie heb ik besloten afscheid te nemen van Snoepie,mijn Suzuki T500. Reden is dat ik 3 van die oudjes heb en weinig tijd, met als gevolg dat ze meer stil staan dan rijden, en dat is gewoon niet goed voor zo een ding. Het verhaal van de restauratie is op MF te vinden. Kijk maar eens op deze link Snoepie's make-over (Suzuki T500)

Veel delen zijn zeldzame NOS spullen. De tank,olietank en zijkapje kwamen nieuw uit de doos en ook de emblemen zijn nieuw. Geloof mij, dat zie je. De zeldzame voorste voetsteunen zijn NOS, alsmede de achterste. De uitlaten en bochten zijn NOS, dus geen replica's. Ook de knipperlichten zijn nieuw en de spiegels zijn de juiste, met de Suzuki "S". Het blok is door Marcel Vlaandere gereviseerd, inclusief krukaslagers en nieuwe zuigers en en elektronischeontsteking. De overige delen zoals spatborden, koplamp en noem maar op, zijn opnieuw verchroomd.
Is Snoepie perfect? Nee, er zit nog een beetje werk aan. Bij het remmen is een trilling voelbaar. De trommel is perfect rond gedraaid, de balhoofdlagers zijn vervangen, evenals de onderste glijbussen in de vork, welke meestal de boosdoeners zijn. Blijft over; de bovenste glijbussen. De buddyseat valt niet lekker in de vergrendeling en heeft wat aandacht/aanpassing nodig. En van een van de spatbordsteunen aan de voorkant laat het chroom los, dit zal opnieuw gedaan moeten worden. Hierdoor is er best wat ruimte voor onderhandelingen in de vraagprijs, maar niet heel veel. Denk er over na, en grijp dan de kans om herenigd te worden met je jeugdliefde. 20230520_145120.jpg20230520_145120.jpg
  • Leuk
Waarderingen: patrickZ

Locatie

Item informatie

Toegevoegd door
Deputy Duc
Weergaven
580
Reacties
1
Laatste update

Extra informatie

Cilinderinhoud
500 CC
Categorie
Naked
Vermogen
47 pk
Aantal cilinders
2

Meer in Motoren

Terug
Bovenaan Onderaan