Te Koop: FJR1300A 2003

€3.999,00
2003
Bouwjaar
74820 km
KM-stand
Koog aan de Zaan NL
Locatie
Gebruikt
Conditie
140 pk
Vermogen

Algemene informatie

Te koop aangeboden:

Yamaha FJR1300abs
Bouwjaar 2003
Kilometerstand 74820 (wordt nog mee gereden, niet in de pekel)

Ik heb de motor in augustus 2019 met 55.000km gekocht bij Yamaha dealer Motor Centrum West in Naaldwijk. Vanaf 2012 heeft de vorige eigenaar de motor daar ook in onderhoud gehad. Bij mijn aankoop zijn de remschijven en blokken vervangen.

Ik heb het onderhoud volgens het schema zelf uitgevoerd. De motor heeft een gloednieuwe voorband (nog geen 500km mee gereden). De achterband is 50%.

Het linksysteem (een bekend zwak punt bij een FJR) is bij deze motor gemodificeerd. Afgelopen winter heb ik het zelf nog uit elkaar gehad, schoongemaakt en opnieuw in het vet gezet. Dit was bij ongeveer 70.000km.

Indien gewenst ververs ik bij aankoop nog de olie, of ik lever er een los filter en olie bij.

De motor is in zeer nette staat. Helaas heeft de vorige eigenaar de motor een keer laten omvallen, waardoor er wat krassen rechtsvoor op de kuip zitten. Ook zitten er wat puntjes op de cardan. De motor ziet er verder voor zijn leeftijd nog keurig uit.

De motor heeft 2 originele zijkoffers, deze zijn te openen met de contactsleutel. Tevens heeft de motor een topkoffer (niet op de foto’s). Dit is geen originele koffer, en is te openen met een aparte sleutel.

Op dit moment staat hij niet op marktplaats, omdat het niet echt het seizoen is kijk eerst even of er hier geïnteresseerden zijn.

Meer foto’s op verzoek uiteraard mogelijk, maar er zit een maximum aan wat ik hier kan uploaden.

Item informatie

Toegevoegd door
Frazer
Weergaven
700
Reacties
1
Laatste update

Extra informatie

Cilinderinhoud
1300 CC
Categorie
Sport-toer
Vermogen
140 pk
Aantal cilinders
4

Meer in Motoren

Terug
Bovenaan Onderaan