Yamaha XJ 600 S Diversion met weinig kilometers

€1.250,00
1992
Bouwjaar
17500 km
KM-stand
Eindhoven Nederland
Locatie
Gebruikt
Conditie
61 pk
Vermogen

Algemene informatie

Mooie Yamaha Diversion uit ‘92 met weinig kilometers; maar 17.500! Fijne motor. Altijd met veel plezier op gereden. Het doet een beetje zeer om hem weg te doen, maar ik rijd er gewoon te weinig mee, en dat is ook zonde!

Heeft altijd binnen gestaan, dus hij ziet er eigenlijk bijzonder mooi uit als je bijvoorbeeld naar het motorblok kijkt. Schijfrem voor is niet origineel (de originele heb ik nog wel ergens liggen) maar die leek krom waardoor hij niet fijn remde. Was opgelost door een replica schijf. Met bagagerek aan de achterkant. (Originele handsteunen die daar zaten zijn nog aanwezig.) Helaas ben ik er een paar jaar terug 1x met een snelheid van +/- 20 km/u mee gevallen op de rechterzijkant. Ook kan hij wat onderhoud nodig hebben. Ik heb er 2 maanden geleden nog een nieuwe accu ingezet.

Het was mijn eerste motor, hij is gekocht in 2013 voor 1400 euro van een scooterhandelaar die hem van de eerste eigenaar had gekocht (en ingeruild voor een scooter denk ik). De motor was toen bijna als nieuw om te zien.

Te bezichtigen in Eindhoven op afspraak.
  • Leuk
Waarderingen: The Mighty Powerfred

Reacties

Er zijn geen reacties die getoond kunnen worden.

Item informatie

Toegevoegd door
empewoow
Weergaven
379
Laatste update

Extra informatie

Cilinderinhoud
600 CC
Categorie
Sport-toer
Vermogen
61 pk
Aantal cilinders
4

Meer in Motoren

Terug
Bovenaan Onderaan