Yamaha YZF 600R Thundercat - met zeer recent onderhoudsbeurt

€1.150,00
2001
Bouwjaar
62350 km
KM-stand
Almere NL
Locatie
Gebruikt
Conditie
100 pk
Vermogen

Algemene informatie

Met een dubbel gevoel zet ik dan toch mijn Yamaha YZF-600R Thundercat te koop. Ik heb het afgelopen jaar met veel plezier op deze motor gereden, maar omdat ik beginnend motorrijder ben, wil ik toch iets met een veiligheidsysteem zoals ABS (ik wil 's winters ook door kunnen rijden). Daarom was ik laatste tijd al langer op zoek naar een ander. Nu heb ik de vrouw eindelijk zover... :-)

De motor is zeer recent (1 oktober) nog voorzien van een kleine onderhoudsbeurt. En ook de carburateur is schoongemaakt en de oliepomp is vervangen. Mijn garage heeft hem helemaal nagelopen. De accu is in goede staat, hij heeft onlangs (wegens vakantie) 3 weken stil gestaan, maar hij sloeg direct aan.

Optisch is hij misschien niet de mooiste, maar zou nu na het onderhoud technisch wel in goede staat moeten zijn. Ben je komende winter op zoek naar een leuk hobby project en wil je de Thundercat weer helemaal origineel maken, of wil je gewoon een leuk sturende motor hebben waarbij het minder erg is als je hem laat vallen? Dan is wellicht deze Yamaha YZF-600R Thundercat met 100pk een leuke optie voor jou.

Ik heb er nog een universele topkoffer bij die je mee krijgt. Er zit goedwerkende handvatverwarming op en je krijgt 2 sleutels. Hij staat bij mij altijd in de schuur.

Pluspunten:
- Zeer vlotte motor
- Technisch in goede staat
- Betaalbaar
- Onderdelen zijn betaalbaar dus leuk voor een hobby project.

Minpuntjes:
- Rechterspiegel is gebarsten (nog prima zicht naar achteren).
- Hier en daar laat de lak op de kappen los
- 1 van de vorige eigenaren heeft hem een keer laten vallen.

ps. Kmstand is huidig, maar er wordt nog mee gereden.

Locatie

Reacties

Er zijn geen reacties die getoond kunnen worden.

Item informatie

Toegevoegd door
nThaan
Weergaven
504
Laatste update

Extra informatie

Cilinderinhoud
600 CC
Categorie
Sport
Vermogen
100 pk
Aantal cilinders
4

Meer in Motoren

Terug
Bovenaan Onderaan