Zeer complete en originele Honda CBR400RR NC29 1992

€5.000,00
1992
Bouwjaar
39400 km
KM-stand
Netersel, Nederland
Locatie
Gebruikt
Conditie

Algemene informatie

Omdat ik weer eens iets anders in de garage wil hebben bied ik mijn CBR400R in zeer goede staat aan. Eventuele inruil voor een Honda NSR 125 (met NR750 kleurstelling)/Aprilia RS 125(2006-2012)/Cagiva Mito 125 evo in goede staat is ook bespreekbaar.

Bij 39.000 km heb ik alle vloeistoffen vervangen, eveneens het oliefilter, luchtfilter en subairfilter.
Bijkomend had de motor de bekende Honda-kwaal dat het laadsysteem niet naar behoren werkte. Daarom zijn de dynamo, accu en spanningsregelaar ook vervangen.
De motor start, loopt netjes stationair en heeft nog net zoveel pit als toen hij van de bank rolde in Japan.

Omdat ik er naar streef dat al mijn motoren zoveel mogelijk origineel zijn, zijn alle schroeven en bouten vervangen voor OEM Honda. Ook de onderkuip is vervangen: deze had wat beschadigingen wat net een beetje jammer was. De oude onderkuip krijgt de liefhebber er eventueel wel bij.
Het duozadel is vervangen voor een hardplastic monoseat, maar het originele lederen zadel zit ook bij de motor inbegrepen.
Om de motor helemaal compleet te maken zijn zelfs de gebruikershandleiding, Haynes Werkplaatshandboek, complete gereedschapsset, twee reservesleutels en originele Japanse brochure aanwezig.

Een CBR400RR in een dergelijke originele en complete staat is moeilijk te vinden. Daarom verkoop ik hem het liefst aan een liefhebber of verzamelaar die de motor net zo waardeert en onderhoudt als ik.
  • Geweldig
Waarderingen: Aprilia4fun en Drieske81

Reacties

Er zijn geen reacties die getoond kunnen worden.

Item informatie

Toegevoegd door
MC Twenty-Two
Weergaven
190
Laatste update

Extra informatie

Cilinderinhoud
400 CC
Categorie
Sport
Vermogen
59 pk
Aantal cilinders
4

Meer in Motoren

Bovenaan Onderaan