• Hoi Bezoeker, we hebben weer iets nieuws voor je, de MF Marktplaats! Test deze nieuwe functionaliteit en laat weten wat je er van vindt. Kijk hier voor meer informatie.

Recente inhoud door Guust

 1. Guust

  Vakantiebestemming en Coronavirus

  Zonder creditcard maak je het jezelf wel moeilijk in Zweden en Noorwegen
 2. Guust

  Het grote Kamperen op je motor deel 4 met je zak op de mat.

  Heb ook een benzinebrandertje in mijn kamperuitrusting en stook daar Aspen 4 in. Ik neem meestal ongeveer 2 liter mee, Wat ruim voldoende is voor een paar weken vakantie. Het voordeel van Aspen is dat je het ook, in geval van nood, het in je benzinetank kan mikken als je zonder brandstof zit.
 3. Guust

  Kruk-tap HVOF - opspuiten.

  Wij doen hier wel eens iets met behoorlijk grote krukassen (zuigercompressoren) maar met opspuiten en coaten alleen slechte ervaring. Door torsie van de krukas knapt het los. Met lasercladden is zelfs een krukas gebroken. We doen alleen nog maar ondermaats slijpen.
 4. Guust

  Ketting stellen, hoe vaak is normaal?

  Lees allemaal indrukwekkende reacties, maar als je het nx 750 topic leest en op andere nx 750 specifieke fora's dan lees je dat de eerste montage ketting van elastiek is . De meeste moeten binnen 10.000 km de ketting vervangen
 5. Guust

  Vliegwiel spie brak doormidden, hoe verwijder ik de rest uit de krukas?

  Zo'n inlegspie verwijderen is wel een lastige. Je moet eigenlijk proberen om aan de kopse kant ruimte te krijgen zodat je daar met een kraspen oid de spie eruit kan wippen.
 6. Guust

  Benzinekraan xj900f '88 lekt weer!

  Als de kraan niet uitwendig lekt en te duur is om geheel te vervangen, waarom dan geen elektrische of vacuum inline bezinekraan er bij tussen?
 7. Guust

  Super bandenpomp??

  Die zelfde Action verkoopt ook kleine elektrische bandenpompen voor nog geen 10tje dacht ik. Die doet het redelijk goed.. Ik heb er zelf ook één en heb de behuizing eraf gehaalt. Is nu mooi compact, alleen bij gebruik even oppassen voor de tandwieloverbrenging.
 8. Guust

  Lange motor jeans voor vrouwen

  Rev'it heeft wel herenjeans in lengte maten. Misschien is dat wat.
 9. Guust

  fat bob 2018 achterwiel verwijderen

  Nu nog even omrekenen, waarschijnlijk geeft jou momentsleutel een N/m schaal verdeleing.
 10. Guust

  LED verstralers

  Ik rij vaak s'avonds laat in het donker, zowel met de auto als met de motor. En heel soms kom ik dan wel eens een motorrijder tegen met van die extra lampje en je kan echt niet inschatten wat er aan komt en met wat voor een snelheid. Kan ook een landbouwvoertuig zijn, die hebben ook vaak extra...
 11. Guust

  Honda X-ADV

  Beste X ADV piloten, zou zo'n scooter ook voor lange toertochten geschikt zijn? Ik bedoel, heb je nog een beetje comfort als je 8 a 900 km op één dag door een nat en koud Noorwegen wil rijden? Of kan ik beter uitkijken naar een grote toer-motor?
 12. Guust

  LED verstralers

  Die extra verlichting die je aan je motor schroeft wekt alleen maar verwarring! Je hebt geen idee meer wat er aankomt met zo'n rijdende kerstboom.
 13. Guust

  Zelf-rijdende motorfiets, is dit vooruitgang ?

  Waar is toch die tijd gebleven dat een man met een rode vlag voor het stoomvoertuig uitliep?
 14. Guust

  Vacuüm lek Kawasaki ZX6R 1999

  Gebruik je wel de goede deo?
 15. Guust

  Wie weer hoe dit onderdeel heet?

  Dat is het dus niet. :N ;)