Recente inhoud door Hanzzzz

 1. Hanzzzz

  Voorvorkpoten muurvast

  Ja, eigenlijk de buitenpoot door blijven verwarmen als de keerring er niet op de normale wijze uitkomt totdat de buitenkant van de keerring die tegen de buitenpoot drukt gaat smelten. Dan trek je deze er zo uit door aan de buitenpoot te trekken.
 2. Hanzzzz

  Voorvorkpoten muurvast

  Omdat ? Smelten ze niet? Krijg je de poot niet heet genoeg. Was voor mij een klusje van 5 a 10 minuten.
 3. Hanzzzz

  Motor verkopen via Marktplaats? Proefrit verstandig?

  Zes keer een motor verkocht via MP. Nooit een probleem. Wel Rijbewijs inleveren voor de proefrit. En op vage reakties reageer ik niet.
 4. Hanzzzz

  Voorvorkpoten muurvast

  Ik blijf verhitten van de buitenpoot totdat de keerring smelt makkelijker vinden.
 5. Hanzzzz

  Opfrissen Givi-koffer

  Heb ik laatst gebruikt voor het opfrissen van zwart plastic delen om een motor verkoop klaar te maken. Super resultaat zonder inspanning.
 6. Hanzzzz

  Review chinese spanningsregelaar; hij werkt!

  Je zou voor da geld er eigenlijk twee moeten kopen en parallel zetten. bijkomende voordeel is dat ze beiden maar de helft van het werk moeten doen en dus het langer volhouden. Het is alleen niet gegarandeerd dat de ene de andere niet stuk maakt. Dus om het helemaal goed te maken zou je dit...
 7. Hanzzzz

  accu problemen

  Als je startmotor spontaan gaat draaien met een goede volle accu dan zou ik echt eerst kijken naar het startrelais (onder het zadel) die blijft hangen. Daardoor wordt de accu konstant maximaal belast en wordt daardoor warm. Daarna pas gaan kijken naar verlichting
 8. Hanzzzz

  Advies/ervaring gevraagd aanschaf garagekrik

  Je mag ze best tegen inkoopprijs iets geven maar dan mag je geen BTW aftrekken en moet je wel loonbelasting betalen. Baas is een slecht woord ik gebruik het dan ook liever niet. Afgeschreven troep moet je niet geven. Financieel afgeschreven spullen die nog een tijd meekunnen voor een hobbyist...
 9. Hanzzzz

  16 volt laadspanning op accu: SR problemen?

  Maak de connector ook even schoon en spuit deze in met zuurvrije vaseline. Ja, inderdaad gewoon inspuiten en dan pas in elkaar schuiven.
 10. Hanzzzz

  Flinke Dip bij acceleratie honda vfr 750 1995

  Was het probleem er al voor het afnemen van de carbs of daarna. Is het luchtfilterschoon ?
 11. Hanzzzz

  CBR 1000f start niet

  Als alles in orde is volgens het lijstje dan is je spanningsregelaar niet defect. Je stekker is wel verbrand. Ik heb sterk het vermoeden dat je de how-to niet geod gevolgd hebt ne je onnodig je startkoppeling gaat vervangen.
 12. Hanzzzz

  16 volt laadspanning op accu: SR problemen?

  Spanningmeten tussen minpool accu en het frame. (Dus niet de aanluiting op het frame)
 13. Hanzzzz

  Is het slecht als je motor voor langere tijd stilstaat?

  Half flesje carb reiniger in de tank. Schudden en even een rondje rijden. Accu aan de lader via een tijd schakerlklok de 1 keer per weer een paar uur aan gaat en klaar Tenminste als het om een winterstalling gaat. Natuurlijk vervang je de olie elk jaar maar dat moet sowieso.
 14. Hanzzzz

  Geen spanning uit de stator en zwart vliegwiel

  Ja, als je een foto van de foucaultsteomen erbij had gezet had ik je dat ook wel kunnen vertellen. 8-)